baterie

Inkwire, super aplicatie cu care poti repara un telefon de la distanta!

Inkwire, super aplicatie cu care poti repara un telefon de la distanta!

Inkwire este o aplicatie in stadiul “beta”, aplicatie dezvoltata de cei de la ClockworkMod, asta inseamna teoretic ca este vorba de calitate, eu am testat-o si pot spune ca este o aplicatie excelenta.

Daca ati folosit vreodata pe Windows aplicatia TeamViewer sau daca macar stiti ce face aceasta aplicatie, atunci stiti la ce sa va asteptati din partea aplicatiei Inkwire. Practic, cineva de la distanta poate lua controlul telefonului vostru si in astfel poate sa-l repare, seteze, configureze, etc. Asta va veni in versiunea finala a aplicatiei, in versiunea beta observ ca se poate vizualiza ecranul celuilalt telefon si se poate interveni asupra lui numai audio, este bine si asa deoarece poti indruma persoana care are nevoie de ajutor si o poti face foarte usor.

Ai nevoie de o conexiune de internet si de codul pe care aplicatia il genereaza automat pe celalalt telefon, introduci codul si poti prelua controlul asupra telefonului celalalt.

Aplicatia arata exact asa cum vedeti si in capturile de mai jos:

Observati ca sunt 2 optiuni, “share this Android for another user to see” si “see a shared Android”. Pentru ca cineva sa vada ceea ce se intampla pe ecranul vostru, va trebui sa generati automat un cod si sa-l spuneti persoanei ce detine celalalt telefon. In caz ca doriti ca cineva sa intre pe telefonul vostru va trebui sa introduceti voi codul generat de persoana respectiva.

In cazul in care realizati conexiunea, veti fi intrebat daca doriti ca in acelasi timp sa inititati si un chat audio pentru o comunicare mult mai usoara. Este per total o aplicatie utila in anumite cazuri si poate scuti pana la urma drumuri la un service. Este utila pentru cei ce au probleme dar nu stiu sa le rezolve, cineva poate vedea in timp real ce se intampla pe ecranul telefonului si va poate indruma unde anume sa intrati si ce sa accesati sau ce setari sa faceti pentru a rezolva problema.

Este gratuita.