Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Inkwire, super aplicatie cu care poti repara un telefon de la distanta!

Published

on

Inkwire este o aplicatie in stadiul “beta”, aplicatie dezvoltata de cei de la ClockworkMod, asta inseamna teoretic ca este vorba de calitate, eu am testat-o si pot spune ca este o aplicatie excelenta.

Daca ati folosit vreodata pe Windows aplicatia TeamViewer sau daca macar stiti ce face aceasta aplicatie, atunci stiti la ce sa va asteptati din partea aplicatiei Inkwire. Practic, cineva de la distanta poate lua controlul telefonului vostru si in astfel poate sa-l repare, seteze, configureze, etc. Asta va veni in versiunea finala a aplicatiei, in versiunea beta observ ca se poate vizualiza ecranul celuilalt telefon si se poate interveni asupra lui numai audio, este bine si asa deoarece poti indruma persoana care are nevoie de ajutor si o poti face foarte usor.

Ai nevoie de o conexiune de internet si de codul pe care aplicatia il genereaza automat pe celalalt telefon, introduci codul si poti prelua controlul asupra telefonului celalalt.

Advertisement

Aplicatia arata exact asa cum vedeti si in capturile de mai jos:

Observati ca sunt 2 optiuni, “share this Android for another user to see” si “see a shared Android”. Pentru ca cineva sa vada ceea ce se intampla pe ecranul vostru, va trebui sa generati automat un cod si sa-l spuneti persoanei ce detine celalalt telefon. In caz ca doriti ca cineva sa intre pe telefonul vostru va trebui sa introduceti voi codul generat de persoana respectiva.

In cazul in care realizati conexiunea, veti fi intrebat daca doriti ca in acelasi timp sa inititati si un chat audio pentru o comunicare mult mai usoara. Este per total o aplicatie utila in anumite cazuri si poate scuti pana la urma drumuri la un service. Este utila pentru cei ce au probleme dar nu stiu sa le rezolve, cineva poate vedea in timp real ce se intampla pe ecranul telefonului si va poate indruma unde anume sa intrati si ce sa accesati sau ce setari sa faceti pentru a rezolva problema.

Advertisement

Este gratuita.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Lacy Veres

  septembrie 13, 2016 at 15:40

  Cred că va fi foarte-foarte utilă!

 2. Iosub Mihai-Alexandru

  septembrie 13, 2016 at 19:16

  ar fii si mai buna aplicatia daca ai putea avea un cod unic sau un cont ca la team viewer si sa intrii direct.. fara sa mai dai acel cod.. pentru ca daca ai display spart nu prea mai ai cum sa vezi acel cod…

  • Cosmin

   septembrie 13, 2016 at 19:20

   Este beta, probabil ca vor implementa si asa ceva!

 3. HINDRESCU VLAD-GABRIEL

  septembrie 13, 2016 at 20:20

  Au si cei de la Airdroid ceva asemanator – Airmirror. Foarte bun si ala.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des