Connect with us

Stiri despre telefoane

CONCURS FULGER ACUM! EU VREAU ACEST SMARTWATCH No1 G3!!!

Published

on

Dau gratuit astazi, fara tragere la sorti un smartwatch performant cu ecran rotund pe care imaginea este afisata complet si nu 80% ca in cazul altor ceasuri inteligente.

Este vorba despre No1 G3, ceasul este folosit numai pentru materialul de review pe care-l puteti citi AICI, nu este purtat si nici nu are vreo problema tehnice.

Pentru a putea elege totusi un castigator deoarece am zis fara tragere la sorti, iata ce trebuie sa faceti:

Advertisement

Concursul incepe la ora 19:00 si castigatorul va fi desemnat la ora 23:00, timp in care trebuie sa intrati pe androidro.ro din ora in ora si sa va notati undeva parola orei, nu o scrieti in comentarii…

DSC_0304

Parola va aparea la fecare ora in dreptur orelor pe care le vedeti mai jos, voi va trebui sa notati parolele si apoi, la ora 23:oo sa intrati aici si sa scrieti toate cele 4 parole care apar in dreptul fiecareri ore. ATENTIE – PAROLA va fi afisata numai cateva minute apoi va disparea, daca nu notati cele 4 parole, nu aveti cum sa castigati premiul.

Incepand cu ora 23:00, primul care lasa aici in rubrica de comentarii toate cele 4 parole, castiga acest ceas. In dreptul comentariilor de pe site apare si ora si minutul in care este lasat un comentariu. NU lasati comentarii anonime, dati SHARE acestui concurs pe pagina voastra de Facebook.

Advertisement

Primul ce lasa comentariu la ora 23:00 cu cele 4 parole, castiga! Pana la ora 23:00 nu trebuie sa lasati niciun comentariu!!!

Parola 19:00 = parola expirata

Parola 20:00 = parola expirata

Advertisement

Parola 21:00 = parola expirata

Parola 22:00 = parola expirata

CRISTIAN MARIUS ADASCALITEI a castigat ceasul, el a avut primul comentariu la ora 23! Felicitari si te voi contacta pe mail!

Advertisement

Comentariile au fost dezactivate incepand cu ora 23:o2, cei nu au castigat sa nu fie dezamagiti, pregatesc si alte concursuri de acest gen!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des