Acasă Tutoriale telefon Ce inseamna reverse wireless charging si cum functioneaza?

Ce inseamna reverse wireless charging si cum functioneaza?

1

Reverse wireless charging este o functie noua introdusa pe telefoanele mobile, primul din lume (cu dotari de top) ce se lauda cu asa ceva este Huawei Mate 20 PRO. In trecut, tot cei de la Huawei au mai avut cateva modele ce suportau reverse wireless charging.

Pe scurt, telefonul functioneaza fix ca un incarcator wireless standard ce poate fi cumparat din magazine. Despre ce inseamna si cum functioneaza incarcarea wireless, aum discutat in acest articol.

reverse wireless charging

Trebuie insa sa aveti si un telefon ce suporta o incarcare de acest gen, toate telefoanele care suporta asa ceva au spatele fabricat din sticla. Practic, telefonul pe care vrei sa-l incarci va trebui asezat peste Mate 20 PRO si astfel va incepe transferul de energie. Este logic ca in acest moment, unul dintre ele incepe sa se descarce si unul dintre ele sa se incarce.

reverse wireless charging

Nu stiu cat de utila este aceasta functie pe un telefon mobil cu Android, cert este ca ea exista de acum si cei de la Huawei s-au gandit si la asa ceva. Optiunea este disponibila in meniul acumulatorului si pentru a o activa, trebuie pornita mai intai. Daca Mate 20 PRO nu detecteaza un alt terminal in apropiere, automat reverse wireless charging (incarcare inversa) se opreste automat dupa cateva secunde.

reverse wireless charging

In tot acest timp, telefonul ce transfera energie nu poate fi utilizat. Acumulatorul acestui telefon are o capacitate de 4200 mAh, suporta incarcare rapida si in testele sintetice chiar a demonstrat ca are o autonomie mare, a rezistat cu ecranul pornit aproape 11 ore.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here