Connect with us

Tutoriale telefon

Cum functioneaza incarcarea wireless reversibila

Published

on

Reverse wireless charging este o functie noua introdusa pe telefoanele mobile, primul din lume (cu dotari de top) ce se lauda cu asa ceva este Huawei Mate 20 PRO. In trecut, tot cei de la Huawei au mai avut cateva modele ce suportau reverse wireless charging.

Pe scurt, telefonul functioneaza fix ca un incarcator wireless standard ce poate fi cumparat din magazine. Despre ce inseamna si cum functioneaza incarcarea wireless, aum discutat in acest articol.

Cum functioneaza incarcarea wireless reversibila

Trebuie insa sa aveti si un telefon ce suporta o incarcare de acest gen, toate telefoanele care suporta asa ceva au spatele fabricat din sticla. Practic, telefonul pe care vrei sa-l incarci va trebui asezat peste Mate 20 PRO si astfel va incepe transferul de energie. Este logic ca in acest moment, unul dintre ele incepe sa se descarce si unul dintre ele sa se incarce.

Advertisement

Cum functioneaza incarcarea wireless reversibila

Nu stiu cat de utila este aceasta functie pe un telefon mobil cu Android, cert este ca ea exista de acum si cei de la Huawei s-au gandit si la asa ceva. Optiunea este disponibila in meniul acumulatorului si pentru a o activa, trebuie pornita mai intai. Daca Mate 20 PRO nu detecteaza un alt terminal in apropiere, automat reverse wireless charging (incarcare inversa) se opreste automat dupa cateva secunde.

Cum functioneaza incarcarea wireless reversibila

In tot acest timp, telefonul ce transfera energie nu poate fi utilizat. Acumulatorul acestui telefon are o capacitate de 4200 mAh, suporta incarcare rapida si in testele sintetice chiar a demonstrat ca are o autonomie mare, a rezistat cu ecranul pornit aproape 11 ore.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Costy b

    octombrie 25, 2018 at 15:37

    Interesant ?????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171