baterie

VIVO Nex S poate fi cumparat din Romania, iata pret

VIVO Nex S poate fi cumparat din Romania, iata pret

VIVO Nex S este unul dintre cele mai interesante telefoane existente pe piata la ora actuala. Desi a fost lansat in vara, abia acum cei de la quickmobile.ro l-au adus in oferta. Se stie deja ca in Romania cererea pentru astfel de modele nu este foarte ridicata, se prefera Samsung, Huawei sau Xiaomi.

vivo nex

Este adevarat ca nici nu au fost prezente in Romania foarte multe modele produse de Vivo, magazinele nu se implica prea mult cand este vorba despre aceste modele. Este adevarat ca acest VIVO Nex S nu are un pret tocmai mic, costa in Romania nu mai putin de 4634.90 lei, sa spunem ca este mai scump fata de Huawei Mate 20 PRO sau fata de unele modele de Note 9.

VIVO Nex S

VIVO Nex S poate fi cumparat din Romania, iata pret

VIVO Nex S este insa un telefon super performant, dotat si aduce in premiera pe un telefon mobil cateva caracteristici. Poate cea mai interesanta dintre ele, camera motorizata. Nu este primul smartphone cu senzor de amprente integrat in display, insa a aparut inainte ca cei de la Huawei sau Xiaomi sa anunte telefoane dotate cu asa ceva.

vivo nex

VIVO Nex S are dotari de top si in afara de camera motorizata care este conceputa sa reziste la peste 50.000 de actionari, mai intalnim Qualcom Snnapdragon 845, 8GB RAM si  128GB stocare interna, versiunea vanduta in Romania. Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh, exista din fericire un jack audio, sistemul de operare este Android 8.1 Oreo, nu intalnim notch si cu toate astea, suprafata frontala acopera nu mai putin de 86.2%, depasit de Mate 20 PRO dar mai bine fata de modelele prezentate mai jos.

  • Huawei P20 PRO – 82%
  • Samsung Note 8 –  83.2%
  • Samsung S9 Plus – 84.2%
  • Apple iPhone X – 82.9%
  • Xiaomi Mi 8 – 83.8%

Camerele principale au senzori de 12MP si 5MP, exista inclusiv stabilizare optica pe 4 axe, ecranul este de tip Super AMOLED, are o diagonala de 6.59″ si o rezolutie de 1080 x 2316 pixeli.