Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Instalare aplicatia de camera si galerie HTC 10 pe orice telefon

Instalare aplicatia de camera si galerie HTC 10 pe orice telefon

3

Instalare aplicatia de camera si galerie HTC 10 pe orice telefon, eu am instalat-o pe 3 telefoane si am si probat-o in acelasi timp, nu am primit nicio eroare si functioneaza asa cum trebuie pe toate telefoanele de test.

Avantajul ar fi acela ca nu aveti nevoie de root sau un recovery customizat pentru a instala aceasta aplicatie de camera plus aplicatia de galerie, ea se instaleaza ca un apk normal, de fapt chiar este un apk normal care se descarca, se copiaza in memoria telefonului si cu ajutorul unui manager de fisiere se instaleaza foarte simplu.

In unele cazuri este nevoie sa instalati si aplicatia de galerie pentru a putea sa vedeti pozele capturate cu aceasta aplicatie de camera de pe HTC 10, insa este clar ca cele doua aplicatii pot lucra si independente, eu am sa las link de descarcare pentru amandoua. Atentie, functioneaza numai pe Android Marshmallow!

Descarca de aici aplicatia de camera HTC Camera_V8.10

Descarca de aici aplicatie de galerie

De ce ai instala aplicatia de camera si galerie HTC 10?

 

Pentru a incerca si o alternativa la aplicatia de camera deja instalata

Poate fi mai rapida si sa aduca imbunatatiri imaginii

Poate oferi mai multe setari fata de o aplicatie standard!

Iata si interfata aplicatiei de camera (la final si galeria) de la HTC, nu este neaparata nevoie sa acordati acces la locatie, puteti anula:

aplicatia de camera

3 COMENTARII

  1. Am gasit un bug. Nu poti seta ca spatiul de stocare pentru foto & video sa fie pe cardul SD, numai pe internal storage. Ai reusit sa rezolvi asta?

  2. Am instalat aplicaţia pe un telefon Vodafone VFD 700 cu Android 6.0 Marshmallow. Din păcate fotografiile sînt complet inutile, luminozitatea este foarte redusă, fotografiile iasă foarte întunecate, şi cînd mă uit la ecran să încadrez fotografiia apar deviaţii de culori de zici că e desen animat. Se întîmplă acest fenomen curios la fotografierea în exterior, cu lumina perfectă. Posibil că pe acest model de telefon să nu fie compatibilă. Confirm că nu se poate folosi cardul SD pentru stocare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here