Acasă Tutoriale telefon Instalare Flash Player Pe Android 4.4 Kit Kat

Instalare Flash Player Pe Android 4.4 Kit Kat

0

Fste cunoscut faptul ca incepand cu versiunea 4.0 Android Ice Cream Sandwich, nu mai avem acces la flash player, nici macar sa-l descarcam din Google Play. Acesta era unul dintre marile avantaje ale sistemului de operare Android in fata concurentei (Apple)

Insa, am sa va arat in cele ce urmeaza o modalitate destul de simpla de a instala si de a va bucura de Flash Player pe tabletele si telefoanele ce ruleaza cea mai recenta versiune de Android, 4.4 + KitKat.

Instalare Flash Player Pe Android 4.4 Kit Kat

-Trebuie sa descarcati din Google Play, Dolphin Browser, singurul browser ce suporta acest mic truc.

-Instalati aplicatia, deschideti-o si navigati in sectiunea setari (a aplicatiei) apasand pictograma in forma de delfin ce apare in partea stanga (jos) a ecranului. Imaginile de mai jos va vor ajuta sa intelegeti mai bine.

1

2

3

-In meniul setari, navigati la casuta web content lansati-o iar din casuta flash player alegeti allways on exact ca in poza de mai jos.

4

-Acum, descarcati Adobe Flash Player 11.1.apk de AICI. Fiind un fisier cu terminatia apk. ce nu provine din Google Play, dispozitivul tau s-ar putea sa nu vrea sa-l instaleze, insa poti rezolva asta intrand in meniu->setari->si bifand casuta surse necunoscute (Unknown Sources)

Dupa ce ai instalat aplicatia pe dispozitiv ai acces la videoclipuri in format flash pe Android 4.4 KitKat.

*pe dispozitivele cu procesoare de generatie veche poate aparea lag la redarea clipurilor.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here