Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Instaleaza PIXEL 2 Launcher si Android Oreo pe orice telefon

Published

on

Instaleaza PIXEL 2 Launcher si Android Oreo pe orice telefon, desigur, este vorba despre un sigur launcher. In acest caz, exista si avantaje, dar si dezavantaje.

 • Avantaje – Puteti testa si experimenta interfata unui anumit sistem de operare, iconite, imagini de fundal, etc. Poti reveni oricand la versiunea de UI (interfata) a telefonului tau.
 • Dezavantaj – Este numai un launcher, functiile sunt limitate.

In mod clar, toata lumea stie ce inseamna un launcher si cam ce face el, nu voi detalia aici.

Action Launcher – Oreo + Pixel on your phone – este numele complet al acestui launcher si nu este vorba despre unul dubios sau necunoscut.

Fix acest launcher a fost instalat de peste 5 milioane de utilizatori si a fost prezentat pe diverse site-uri internationale. L-am instalat si eu, este unul ok, o interfata curata si setari destul de multe.

Advertisement

Il recomand celor ce folosesc un launcher dar vor sa incerce si ceva nou sau celor ce folosesc un Android customizat de producator si vor totusi sa incerce si altceva.

In capturile de mai jos il vedeti instalat pe un telefon Maze Alpha ce are un Android 7.0 Nougat. La final, gasiti link de descarcare, Action Launcher este gratuit.

 • Action Launcher (varianta gratuita) se descarca de aici.
 • Functiile extra costa si pot fi descarcate de aici.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. Cristian Raduca

  octombrie 24, 2017 at 23:01

  Daca vrei oreo, iei telefon care va fi.updatat la acea versiune, sau care o are deja. Ce arati tu acolo e cum sa faci telefonul sa arate un pic că și oreo. Pai unde e bara de căutare? Cea din josul ecranului principal. Unde sunt icoanele rotunde? Unde …..?

 2. Cosmin

  octombrie 25, 2017 at 06:34

  Cristian, instaleaza aplicatia si vei avea si ce cauti tu. Este oricum numai un launcher, nimic altceva.

 3. Cristian Raduca

  octombrie 25, 2017 at 22:33

  Hmmm. Sa instalez…? Sa nu instalez….? Mai bine nu. Am Nexus 6p cu pixel launcher 2

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des