baterie

Instaleaza PIXEL 2 Launcher si Android Oreo pe orice telefon

Instaleaza PIXEL 2 Launcher si Android Oreo pe orice telefon

Instaleaza PIXEL 2 Launcher si Android Oreo pe orice telefon, desigur, este vorba despre un sigur launcher. In acest caz, exista si avantaje, dar si dezavantaje.

  • Avantaje – Puteti testa si experimenta interfata unui anumit sistem de operare, iconite, imagini de fundal, etc. Poti reveni oricand la versiunea de UI (interfata) a telefonului tau.
  • Dezavantaj – Este numai un launcher, functiile sunt limitate.

In mod clar, toata lumea stie ce inseamna un launcher si cam ce face el, nu voi detalia aici.

Action Launcher – Oreo + Pixel on your phone – este numele complet al acestui launcher si nu este vorba despre unul dubios sau necunoscut.

Fix acest launcher a fost instalat de peste 5 milioane de utilizatori si a fost prezentat pe diverse site-uri internationale. L-am instalat si eu, este unul ok, o interfata curata si setari destul de multe.

Il recomand celor ce folosesc un launcher dar vor sa incerce si ceva nou sau celor ce folosesc un Android customizat de producator si vor totusi sa incerce si altceva.

In capturile de mai jos il vedeti instalat pe un telefon Maze Alpha ce are un Android 7.0 Nougat. La final, gasiti link de descarcare, Action Launcher este gratuit.

  • Action Launcher (varianta gratuita) se descarca de aici.
  • Functiile extra costa si pot fi descarcate de aici.