Acasă Stiri Android Si Noutati Intr-un final, Xiaomi va veni oficial si in Europa!

Intr-un final, Xiaomi va veni oficial si in Europa!

0

Retineti ca discutam despre Xiaomi si Europa, nu despre tot felul de magazine care se dau a fi ba distribuitori autorizati fie vanzatori autorizati sau tot felul de alte denumiri.

Xiaomi este o companie extrem de populara la nivel mondial si este greu de inteles de ce pana acum nu au indraznit sa se apropie in mod chiar oficial si de Europa.

Conform celor de la theverge.com si engadget.com, pentru inceput, produsele Xiaomi vor fi disponibile inițial prin intermediul a 3 mari lanturi de magazine ce activeaza in Austria, Danemarca, Irlanda, Italia, Suedia și Marea Britanie, precum si in locații de retail cum ar fi Fortress, Superdrug și Kruidvat din Watson Irlanda, Marea Britanie și Olanda.

Compania Xiaomi a facut pentru prima data o incursiune în Europa in 2017, cu o prezența în Spania, produusele fiind disponibile prin magazinele online precum Amazon.es, sau magazinele fizice Mi.

Din pacate, pentru moment nu se discuta si despre Romania, noi nu avem nici macar o filiala amazon la noi in tara. Cu toate astea, este posibil sa vedem poate anul viitor magazine MI la noi in tara, ma refer chiar la cele autentice.

La ora actuala, exista un magazin Xiaomi in Sibiu, insa nu este oficial. Pe de alta parte, in Romania, exista si blacktech.ro, magazin online care sustine ca este “distribuitor autorizat Xiaomi”.

Tot ei, ne mai spun ca “Suntem o companie romaneasca cu actionariat si capital 100% chinezesc, parte a grupului Fujian HongYu Electronic Technology Co Ltd (cu o cifra de afaceri de 3,3mld $ in 2017). Compania Black Tech Group a fost infiintata in luna februarie 2018 avand ca unic obiect de activitate – distribuitia de produse marca Xiaomi in Romania.”

O declaratie interesanta vine din partea lui Wang Xiang, vicepresedinte senior si responsabil pentru afaceri internationale, vanzari si marketing Xiaomi. Acesta spune “Facem produse premium, dar nu lel vindem la un preț premium”. Asa si este!

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here