Acasă Stiri Android Si Noutati iPhone 6 Plus Costa La evoMAG 1333 Euro

iPhone 6 Plus Costa La evoMAG 1333 Euro

1
nofollow

iPhone 6 Plus Costa La evoMAG 1333 Euro

Da, asa este 6.000 lei, adica 1333 euro aproximativ, atat costa acest telefon in tara noastra, atat la evoMAG dar preturile nu sunt mai scazute pe nicaieri pentru varianta nou lansata Apple iPhone 6 Plus.

Mie mi se pare pretul lui iPhone 6 Plus unul exagerat de mare si socant, in masura in care salariul unui roman de rand nu depaseste cu mult 1000-1500 de lei!

Si mai socant este faptul ca apare ca fiind “stoc epuizat” ceea ce inseamna ca deja toate unitatile pe care le-au avut in stoc au fost vandute.

Este adevarat ca in primele ore de la lansare au fost vandute peste 10 milioane de bucati in intreaga lume, insa pretul este cu adevarat foarte mare.

Apple a reusit sa doboare recordul de vanzari de anul trecut din primul weekend de dupa lansare cand au vandut nu mai putin de 9 milioane de unitati iPhone 5S.

 Sa nu ne mai gandim la variantele in care poti strica acest telefon (fara sa acopere garantia) sau sa-l pierzi / furat.

Untitled iPhone 6 Plus Costa La evoMAG 1333 Euro

Oferta eMAg iPhone 6

Ai da atatia bani pe acest telefon, merita pretul ?

 

1 COMENTARIU

  1. Da ce plm are iphone 6, au bagat kilograme de aur in el, este facut din aur ? ce dracu, ca nici un calculator cu windows 8.1 nu costa atat :-j hai ca de data asta romanii au intrecut masura la telefon, ba frate, este un “TELEFON”……… gateste? spala? pune rufe la geam? ce dracu face telefonu asta de costa asa mult?

    Exagerat e putin spus.

    Lumea pentru bani, ar scoate si un plic de ceai cu marca iphone si l-ar vinde pe 500 de euro plm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here