Acasă Tutoriale telefon Cum Faci Root Pe Karbonn Titanium S5 Plus

Cum Faci Root Pe Karbonn Titanium S5 Plus

0
nofollow

Cum Faci Root Pe Karbonn Titanium S5 Plus

Karbonn Titanium S5 Plus este o aparitie exotica si destul de recenta la noi in tara, compania Karbonn avand sediul in India. Titanium S5 Plus este un telefon cu un ecran mare, de 5 inci cu o rezolutie qHD, Android Jelly Bean, procesor quad core, camera foto de 8 MP, 1 GB de RAM, 4GB memorie de stocare interna si acumulator de 1800 mAh.

Daca vrei sa faci root pe  Karbonn Titanium S5 Plus pentru a putea instala o alta versiune a sistemului de operare Android, pentru a instala un CWM customizat, pentru a putea sterge aplicatiile de sistem sau a instala unele ce necesita drepturi de administrator, urmareste tutorialul de mai jos:

1 – Este bine de stiut ca este posibila pierderea garantiei din moment ce accepti sa rootezi telefonul Karbonn Titanium S5 Plus. Din fericire, aplicatia Framaroot cu care vei face root iti ofera si posibilitatea de a face simplu si rapid unroot pe acest model de telefon.

2 – Pentru a face root, vom folosi Framaroot, o aplicatie simpla, sigura si cu un meniu intuitiv. Nu vom folosi computerul deloc si nici nu trebuie activata optiunea USB Debugging.

3 – Bateria trebuie sa fie incarcata minim 50%

4 – Descarca Framaroot de AICI

5 – Instaleaz-o pe telefon, dar inainte intra in meniu – setari- securitate si bifeaza optiunea “surse necunoscute” ce iti permite sa instalezi alte aplicatii in afara de cele ce provin din Google Play.

6 – Deschide aplicatia Framaroot. Iti va aparea urmatorul mesaj:

17111 Cum Faci Root Pe Karbonn Titanium S5 Plus

7 – Alege sa instalezi SuperSU si selecteaza BOROMIR.

8 – Daca totul decurge normal, vei primi mesajul Success superuser and su binary installed ! Telefonul este rootat !

Daca vrei,  poti renunta la root si sa faci unroot, aplicatia permitand acest lucru:

Untitled-1 Cum Faci Root Pe Karbonn Titanium S5 Plus

De indata ce faci unroot, vei renunta la drepturile de administrator iar telefonul va reveni la forma initiala. Apoi, poti sterge aplicatia Framaroot.

Atentie, autorul nu este responsabil pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here