Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android Jocul Gravity Pentru Android Inspirat Din Film

Jocul Gravity Pentru Android Inspirat Din Film

0

Gravity: Don’t Let Go oferit de  Warner Bros. International Enterprises este un joc de actiune inspirat din filmul anului 2013  Gravity, film  in care cei 2 protagonisti Sandra Bullock si George Clooney sunt pierduti in spatiu ca urmare a unei avarii suferita de naveta spatiala in timp ce efectuau  reparatii la  telescopul spatial Hubble.

Trebuie sa te detasezi de la structura deteriorata si sa te stabilizezi inainte de a te pierde prin spatiu pentru totdeauna.Este nevoie sa inveti sa controlezi costumul propulsor in conditii de imponderabilitate, sa monitorizezi in permanenta consumul de oxigen, lucru deloc usor mai ales ca trebuie sa-ti ajuti colegul si sa va intoarceti impreuna in siguranta la ISS.

gravity

In caz ca ati vizionat filmul si v-a placut atunci puteti incerca si jocul care se bazeaza pe aceeasi idee. Gravity: Don’t Let Go are o grafica 3D destul de reusita, are optiunea multi-player iar pentru a-l juca trebuie sa aveti un telefon sau o tableta destul de performanta deoarece ruleaza doar pe dispozitive cu min.Android 4.1 si este optimizat pentru chipset-uri Qualcomm Snapdragon, Tegra 3/4 sau OMAP 4470 .

Jocul este gratuit, are 3 misiuni si poate fi descarcat de aici:[app]com.warnerbros.gravity&hl=ro[/app]

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here