Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 4Shared Aplicatie Dedicata Pentru Android

4Shared Aplicatie Dedicata Pentru Android

0

Banuiesc ca mai toata lumea care foloseste mediul online s-a lovit cel putin odata de site-ul 4shared, de altfel foarte popular in intreaga lume. 4shared este de fapt mai mult decat un simplu site, este un mediu de stocare si  partajare de fișiere ce  ofera servicii de inalta calitate pentru clientii de pe tot globul.

Cu o vechime de aproximativ 10 ani si avand sediul in Cipru succesul său se datorează în mare parte caracteristicilor sale, cum ar fi 4Sync care permite sincronizarea cross-platform de conturi de utilizator , servicii inovatoare si usurinta in utilizare plus planuri la prețuri accesibile . Este de asemenea un serviciu atractiv pentru dezvoltatorii de aplicații cei priceputi în software deoarece are mai mult de 100 de funcții API disponibile pe platforma sa .

1

Platforma 4Shared suporta atat dispozitive mobile cat si statice, iar serviciul său este funcțional pe sistemele de operare cele mai populare.

4Shared Aplicatie Dedicata Pentru Android

 Posesorii de tablete si telefoane bazate pe sistemul de operare Android se pot bucura de aplicatia dedicata 4shared, aplicatie ce are urmatoarele caracteristici:

-accesare, administrare si partajare fisiere cu alti utilizatori.

-optiuni de  mutare, copiere, redenumire, ștergere, încărcare sau descărcare cu ușurință a oricarui fișier din contul 4share.com.

-acces rapid la peste 30.000.000 de fisiere.

1

-navigare usoara prin baza de date.

-optiune  de a adăuga fișierele găsite  în contul personal.

-posibilitate de administrare a contului personal direct din aplicatie.

-puteti viziona clipuri video sau sa ascultati muzica direct pe gadget.

-posibilitate de partajare instanta a fișierelor personale  din contul 4shared prin intermediul aplicației dedicate..

Varianta gratuita a aplicatiei poate fi descarcata de aici:[app]com.forshared&hl[/app]

Varianta pro (contra cost)a aplicatiei poate fi descarcata de aici:[app]com.forshared.pro&hl[/app]

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here