Acasă Stiri Android Si Noutati Jumper EZBOOK 3, notebook cu dotari bune si pret mic

Jumper EZBOOK 3, notebook cu dotari bune si pret mic

1

Jumper EZBOOK 3, notebook cu dotari bune si pret mic, este desigur inca o oferta a celor de la gearbest.com, magazin online care pune la dispozitie si un cupon de reducere pentru acest gadget. Nu este o reducere mare, insa pretul este unul destul de bun pentru acest notebook.

Desi cei de la gearbest il afiseaa ca fiind un notebook, eu as spune mai degraba ca discutam despre un laptop si asta deoarece ofera un display generos, nu mai putin de 14.1″, greutatea totala a dispozitivului este de 1.2210 kg.

Jumper jumper ezbook 3, notebook cu dotari bune si pret mic

La un display generos se impune si o rezolutie buna, asa se intampla si in acest caz. Discutam aici despre 1920 x 1080 pixeli, aspect 16:9 si tehnologie IPS, in mod normal, ar trebui sa stea bine la acest capitol.

Jumper jumper ezbook 3, notebook cu dotari bune si pret mic

Acest notebook vine cu sistem de operare preinstalat, este vorba despre Microsoft Windows 10 Home Edition, Intel Apollo Lake N3350 este procesorul, unul cu 2 nuclee ce ruleaza pana la 1.1GHz, placa grafica este de tip Intel Graphics 500.

Jumper jumper ezbook 3, notebook cu dotari bune si pret mic

Nici restul dotarilor nu sunt chiar de neglijat, Jumper EZBOOK 3 are totusi 4GB memorie RAM de tip DDR3 si 64GB EMMC (stocare interna), conectivitate de tip WIFI: 802.11b/g, Bluetooth: 4.0, camera foto/video de 0.3MP, 1 x USB 3.0+1 x USB2.0, mini HDMI, slot pentru cardurile de memorie si acumulator cu o capacitate de 10000 mAh plus difuzoare stereo.

Acestea sunt cele mai importante date tehnice, oferta magazinului poate fi accesata AICI, cuponul de reducere este EZBOOK3.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here