Connect with us

Kick the Buddy: Forever, un joc ce a fost lansat destul de recent si automat, a ajuns in topul Google Play. Este genul de joc simplu dar atractiv, ciudat in acelasi timp, nu necesita un telefon foarte performat pentru a fi jucat. Si cel mai important aspect, creeaza dependenta.

De precizat ca in magazinul de aplicatii, sunt doua versiuni ale acestui joc, ambele dezvoltate de catre cei de la “Playgendary”, varianta “Forever” este cea mai recent aparuta. Este disponibil si pentru Android, dar si pentru cei ce au telefoane iPhone.

Kick the Buddy: Forever, joc ciudat dar in top, pentru telefon in 2019

Noua versiune are o dimensiune de 86MB, nu exista fisiere suplimentare ce trebuie descarcate si in linii mari, este asemanatoare cu prima varianta aparuta, Buddy este in prim plan.

Nu pot spune ca este un joc super educativ si nici nu il recomand pentru cei mici, nu prea au ce invata din el. Primul nivel este cel mai simplu si incepe prin amplasarea personajului (Buddy) intr-o cutie de carton. Va trebui sa desfaci cutia printr-un simplu swipe pe display si apoi, incepe jocul.

Kick the Buddy: Forever, joc ciudat dar in top, pentru telefon in 2019

Acum, tot prin gesturi pe display, trebuie sa-l bati pe Buddy cat mai bine, sa-l zgudui bine de peretii cutiei si sa obtii cat mai multe puncte. Nu este mult de lucru cu el, cel putin in primul nivel. Apoi, incepe nivelul nr 2 si ai la dispozitie o serie de unelte pentru a-i veni de hac cat mai bine personajului.

Kick the Buddy: Forever, joc ciudat dar in top, pentru telefon in 2019

Jocul continua in aceleasi linii si pentru unii poate parea super interesant, personal nu merg pe aceasta idee. Oricum, este gratuit in ambele versiuni si poate fi descarcat daca veti cauta “Kick the Buddy: Forever”, in Google Play.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *