Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Aplicatia Always On Edge, customizare extrema pentru ecran

Aplicatia Always On Edge, customizare extrema pentru ecran

0
nofollow

Aplicatia Always On Edge, este una ce ofera customizare extrema pentru ecranul telefonului, este foarte bogata in optiuni si daca ai rabdare sa o setezi asa cum trebuie, rezultatele te pot multumi.

Asa cum inclusiv denumirea ei ne sugereaza, este vorba despre marginile ecranului, indiferent ca este AMOLED sau IPS. Desigur, rezultate mai bune se pot optine in cazul in care aveti un telefon ce are un display din prima categorie.

Aplicatia Always On Edge, customizare extrema pentru ecran
Aplicatia Always On Edge

Nu iti aplica un anumit wallpaper, nu este vorba despre asta. Aplicatia este capabila sa se adapteze diagonalei si iti lumineaza numai marginile panoului, poti alege inclusiv un joc de lumini sau culoarea lor. Permanent, la primirea unei notificari, pe ecranul de blocare, pe cel principal, in meniu, etc.

Are si suport pentru panoul perforat al modelelor Samsung S10, sau se poate ocupa numai de notch, indiferent de telefon. Culoarea ce apare pe marginea ecranului, poate fi customizata, la fel si momentul in care banda respectiva este prezenta, aceasta poate fi si animata.

Dupa instalare, utilizatorul trebuie sa intre in meniul de setari, pentru a avea acces la optiuni si pentru a acorda toate permisiunile necesare, 4 la numar. De precizat ca are rol si de “allways on display” si de a afisa notificari pe display sau autonomia acumulatorului, totul tine de cat de multa customizare doreste utilizatorul.

  • Poate fi instalata pe orice fel de telefon cu Android, nu conteaza producatorul sau daca ecranul este curbat.

Iata si zona de setari, una extrem de bogata, lipseste suportul pentru limba romana. De precizat ca nu prea pot urca si rezultatele finale prin capturi de ecran, nu este genul de aplicatie in care rezultatele se vad prin intermediul capturilor. Cel mai bine, va dati seama despre ce este vorba, daca urmariti clipul video de mai jos.

Aplicatia Always On Edge este una gratuita pentru telefoanele mobile cu Android si poate fi descarcata de AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here