Connect with us

Victorie pentru Huawei si o gura de aer?! Vor folosi procesoare Qualcomm (surse)! Iata si o veste cat se poate de buna, atat pentru producatorul din China, dar si pentru fanii Huawei.

Se pare ca se vede deja luminita de la capatul tunelului. Si pana cand vom primi cea mai buna si cea mai mare veste (adica atunci cand vor putea folosi Google), aflam astazi despre posibilitatea ca Huawei sa utilizeze procesoare Qualcomm.

harmony os huawei

Qualcomm, este (probabil) cel mai mare si cel mai bun producator de procesoare pentru telefoanele mobile. Se stie ca in ultima perioada, Huawei a avut ceva probleme cu aprovizionarea diverselor componente, procesoare in special.

Si chiar daca MediaTEK le-a oferit o mana importanta de ajutor, cred ca in alt mod ne atrag telefoanele cu procesoare Qualcomm. Potrivit celor de la gsmarena.com (care citeaza alte surse), producatorul american ar putea veni alaturi de Huawei numai in conditiile in care brandul Honor va fi vandut.

Qualcomm este o companie americana si are nevoie de o licenta speciala pentru a lucra cu Huawei, ca parte a razboiului comercial dintre China si SUA. Suntem cu ochii pe subiect si revenim atunci cand este cazul, speram ca vestile sa fie pozitive si Huawei sa se apuce de treaba la capacitate maxima!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *