Acasă Stiri Android Si Noutati LEAGOO Shopping Carnival pe gearbest, pana la 50 % reducere

LEAGOO Shopping Carnival pe gearbest, pana la 50 % reducere

2

LEAGOO Shopping Carnival pe gearbest, pana la 50 % reducere, este vorba despre o promotie de inceput de an, campanie ce vine tocmai din China.

Incepe astazi, 8 ianuarie 2018 si se desfasoara pana in data de 15 ianuarie 2018. In tot acest timp, sunt disponibile la pret redus 3 modele de telefoane produse de catre Leagoo. Este vorba de Kiicaa MIX, T5 si T5c. Pagina campaniei.

 

LEAGOO KIICAA MIX este primul smartphone full-screen al companiei cu un raport ecran-corp de aproape 90%. Este echipat cu un display FHD SHARP de 5,5 inch și un Octa-Core SoC – MT6750T, precum și 3 GB RAM și 32 GB ROM.

Dispune de o cameră duala, OmniVision, 13MP + 2MP și o camera frontala tot de 13MP. Adopta o baterie de 3000 mAh și suporta încarcare rapida de 5V2A. Prin eliminarea mufei de de 3,5 mm, LEAGOO KIICAA MIX dispune de o interfață de tip C și poate astfel să ofere o ieșire audio digitala. Oferta este AICI.

LEAGOO T5 este un telefon inteligent destinat pieței mid-range și high-end. Dispune de un display SHARP de 5 inci FHD IPS și de memorie RAM de 4 GB și 64 GB ROM. MT6505 este procesorul fabricat de catre MediaTEK.

LEAGOO T5 este echipat cu doua camere principale Sony 13MP + 5MP și camera frontala OV 13MP! Acesta are, de asemenea, un design premium din metal si design 3D. Echipat cu o baterie LG 3000mAh de înalta densitate, LEAGOO T5 suporta tehnologia de încarcare rapida, 5V2A. Oferta este AICI.

LEAGOO T5c este primul smartphone din lume dotat cu procesorul SC9853 – un Intel x86 Airmont SoC cu tehnologia Intel 14nm FinFET, precum și 3 GB RAM + 32 GB ROM. T5c are un display SHARP de 5 inci, FHD IPS.

Doua camere foto principale,  SAMSUNG 13.0MP + OV 2.0MP și camera foto frontala de 5MP. Si acest telefon are o baterie de 3000 mAh, design metalic unibody plus senzor de amprente. Oferta este AICI.

 

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

2 COMENTARII

  1. Da la acest pret se merita sunt telefoane ok ,cu 320 lei sa ti cumperi un T5 este ok hai aproximativ 390 ron cu tot cu vama pare o oferta de nerefuzat. Rrecomand acest telefon am cumparat eu pentru fratele meu un T5 sa-l foloseasca pentru munca si este foarte incantat de el. Asa da recomandare nu cu Vernee, n o lua in nume de rau dar nu mi plac firmele care isi mint clienti(aici ma refer strict la compania Vernee )

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here