Connect with us

Stiri despre telefoane

LED-uri pentru televizor, Allview DreamColor for TV

Published

on

Allview DreamColor for TV, denumirea noului sistem inteligent ce apare pe site-ul allview.ro. Este vorba despre un sistem de LED-uri inteligente, ceva diferit fata de ceea ce gasim noi pe piata.

Personal, mi-am luat de la LIDL, un set de LED-uri dedicate televizorelor, insa mult inferioare fata de ceea ce am vazut la Allview pe site. Cele de la LIDL sunt practic 4 benzi RGB ce se conecteaza intre ele si apoi, direct la mufa USB a televizorului. Vin la pachet cu o telecomanda clasica pentru RGB.

LED-uri pentru televizor, Allview DreamColor for TV

Allview DreamColor for TV

Pretul lor este de 40 de lei, insa nu iti aduc satisfactia unui sistem inteligent. Practic, tu trebuie sa selectezi culoarea dorita si intensitatea. Apoi, daca portul USB al televizorului nu taie automat alimentarea in momentul in care l-ai inchis, va trebui sa folosesti telecomanda.

LED-uri pentru televizor, Allview DreamColor for TV

In cazul acestui Allview DreamColor for TV, totul se schimba. Inclusiv pretul, costa de 10 ori mai mult, adica 399 lei. Insa, primim o aplicatie pentru mobil si o camera dedicata! Camera este capabila sa preia, sa analizeze și sa interpreteaza imaginea, sistemul generand culori în consonanța, pentru o experiența de vizualizare îmbogațita.

Advertisement

LED-uri pentru televizor, Allview DreamColor for TV

Sistemul inteligent de LED-uri poate fi controlat cu ajutorul unei aplicatii dedicate, exista si 3 moduri speciale. Video, Muzica si Culoare.

  • VIDEO – sistemul preia automat imaginea care se deruleaza pe ecran și reinterpreteaza fiecare secvența în nuanțe care se succed dupa modelul ales de catre utilizator.
  • MUZICA – acest sistem de LED-uri pentru televizor, capteaza sunetul emis de TV, zgomotul ambiental și îl transpune într-un scenariu și într-o culoare selectate de utilizator.
  • CULOARE – Allview DreamColor for TV este capabil sa permite menținerea led-urilor activate, chiar daca televizorul este pornit sau oprit. Exista posibilitatea de a alege culoarea și intensitatea dorita.

LED-uri pentru televizor, Allview DreamColor for TV

Detalii tehnice suplimentare nu sunt pentru moment in pagina de produs, dar cred ca este vorba despre 3 portiuni separate cu LED-uri RGB, camera si acel controller. Sistemul costa 399 lei, este in stoc si poate fi comandat de AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des