Acasă Stiri despre telefoane Lenovo Phab, nici telefon, nici phablet, nici tableta, dar pret bun la...

Lenovo Phab, nici telefon, nici phablet, nici tableta, dar pret bun la Digi

6

Lenovo Phab, nici telefon, nici phablet, nici tableta, dar pret bun la Digi – Lenovo socheaza putin prin acest mamut, modelul Phab, model ce are o dimensiune a ecranului atipica dar si ciudata. Eu stiu ca exista telefoane de tip phablet, gadgeturi ce au diagonale pana in 6″ sau putin mai mult, insa de diagonala 6.98″ nu am mai auzit pana acum, mai mica cu 0.2″ si era tableta.

Daca nu v-am ametit pana acum, ei bine, Lenovo Phab este un “telefon” ce intra in oferta operatorului DigiMobil la un pret acceptabil as spune, insa specificatiile sunt pe masura acestui pret si nu prea impresioneaza nimic in afara de diagonala uriasa a acestui ecran!

Este insa un telefon ce stie si banda 4G de la Digi: LTE2100 (B1), LTE1700/2100 (B4), LTE1800 (B3), LTE2600 (B7), LTE1900 (B2), LTE900 (B8), LTE800 (B20), TD-LTE2600 (B38), TD-LTE2300 (B40)

La liber, pretul este de 899 lei, insa poate fi achizitionat si in rate, in traditia DigiMobil. Iata si specificatiile tehnice:

[komper pid=33 category=1]

ddd

Daca ma uit mai bine peste specificatii, pretul mi se pare cam mare si as fi vrut macar un ecran FHD la diagonala asta imensa si poate ca cei 900 de lei se justificau mai ok. Oricum, este chiar mare pentru un telefon si cred ca mai mult ar fi mers bagat in segmentul tabletelor, insa el apare ca si telefon la Digi sau in alte surse.

Poate fi super la redat continut multimedia sau jocuri, insa dificil de tinut la ureche si vorbit la el in autobuz! Oferta in rate la Digi, AICI.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.