Acasă Comparatii telefoane mobile cu Android Xiaomi Redmi Note 3 vs Redmi 3, preturi, comparatie si review

Xiaomi Redmi Note 3 vs Redmi 3, preturi, comparatie si review

6

Xiaomi Redmi Note 3 vs Redmi 3, preturi, comparatie si review – Xiaomi a ajuns cu seria Redmi la generatia 3 si bine au facut deoarece este o firma ce stie sa ofere calitate la preturi mici, ceva mai rar in zilele noastre si macar pentru atat trebuie sa-i apreciem. Desi in magazinele din Romania ajung mult mai scumpe fata de China, preturile raman tot acceptabile. Recomand sa achizitionati din China daca nu tineti la garantie, este numai o recomandare insa…

Ambele telefoane din articolul acesta sunt destul de dotate, Xiaomi Redmi Note 3 are un ecran ceva mai mare, panou de 5.5″ si fratele mai mic vine cu un ecran de 5″ pentru cei ce nu au nevoie de un phablet, ambele telefoane au preturi bune raportate la specificatii si Redmi 3 intra deja in oferta celor de la gearbest.com, magazinul deja le listeaza pe amandoua, pentru Redmi Note 3 am si un cupon de reducere pe care-l gasiti la sfarsitul articolului, cupon valabil dupa ce il introduceti in cos si va logati.

[komper pid=25,26 category=1]

Review Xiaomi Note 3

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=Grv7zqFWGxI[/wpsm_video]

Oferta Xiaomi Redmi Note 3 AICI, coduri reducere:

Coupon: 32GBNOTE3-01 (Gray)

Coupon: 32GBNOTE3-02 (Golden)

Coupon: 32GBNOTE3-03 (Silver)

Redmi Note 3 mai ieftin, AICI

Oferta Xiaomi Redmi 3 AICI

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here