Acasă Telefoane LG LG G3 Mini-Beat- Specificatii Si Pret

LG G3 Mini-Beat- Specificatii Si Pret

0

LG G3 Mini-Beat- Specificatii Si Pret

Asa cum era de asteptat, nu a treccut mult timp si LG anunta lansarea unui fratior mai mic al lui LG G3. Se pare ca vestile sunt bune, LG G3 Beat va fi un terminal dotat si nu prea “mini” daca ne gandim ca dimensiunea ecranului va fi de 5 inci.

Probabil acesta este si motivul pentru care compania LG a denumit acest smartphone LG G3 BEAT. Telefonul mai este cunoscut si sub denumirea LG G3 S.

4r

Incepand de ieri, acest mobil este disponibil pe piata din Coreea de Sud, iar in saptamanile ce urmeaza va ajunge si pe piata din Europa, posibil sa-l vedem si in oferta magazinelor de la noi din tara la sfarsitul verii.

Pretul sau se invarte acum in jurul sumei de 350 E, un pret destul de bun daca analizam specificatiile tehnice pe care le puteti vedea si voi in tabelul de mai jos:

de

[ultimatetables 22 /]

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here