Connect with us

Am sa iti arat o metoda simpla pentru a instala pe calculator ChatGPT, faimosul asistent ce pare a revolutiona multe industrii. Trebuie sa stiti ca nu exista o aplicatie oficiala pentru telefoane, tot ceea ce vedeti in Google Play sunt aplicatii care se folosesc de acest nume.

ChatGPT este dezvoltat de OpenAI, este singura sursa de incredere. Si noi, vom instala acum pe calculator fix versiunea oficiala, o vom descarca dintr-o sursa sigura, sunt putini pasi si vom avea acces rapid la acest asistent. De ce sa facem asta? Este mai comod, mai rapid, nu trebuie sa mai deschidem mereu o pagina noua in Chrome (sau in alt browser).

Eu am descarcat programul de pe Github, o platforma de gazduire a codului sursa a proiectelor software si am ales versiunea corecta, este cea pentru Windows 10. Dar exista si pentru Linux sau macOS de la Apple, in cazul in care preferati un alt sistem de operare.

Dupa descarcare (gasiti link la finalul articolului), va trebui sa instalati programul pe PC si o veti face asa cum procedati pentru orice software, este rapid si simplu.

Turorialul secret, instaleaza acum pe calculator ChatGPT

Alegeti locatia in care doriti ca programul ChatGPT sa se instaleze, dati next-next, etc.

Turorialul secret, instaleaza acum pe calculator ChatGPT

La final, veti puteti deschide asistentul, va logati si gata, asta a fost tot. Acum puteti sa va bazati (sau nu) pe raspunsurile oferite si pe asistenta, dar nu trebuie sa o mai faceti dintr-un browser. Ambele versiuni sunt disponibile, GPT 3.5 gratis, sau 4 (cu plata).

Turorialul secret, instaleaza acum pe calculator ChatGPT

ChatGPT este un model de limbaj natural dezvoltat de OpenAI, bazat pe arhitectura GPT (Generative Pre-trained Transformer). Practic, ChatGPT este o inteligenta artificiala care poate intelege si produce text intr-un mod natural, ca si cum ar comunica o persoana cu alta.

Acest model este capabil sa raspunda la o gama variata de intrebari, sa sustina conversatii pe diferite subiecte si sa ofere informatii precise. Pentru a realiza aceste functii, inteligentul nostru asistent utilizeaza tehnici de prelucrare a limbajului natural si a fost antrenat pe seturi de date mari, pentru a produce raspunsuri coerente si relevante. Se descarca de aici.

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!