Acasă Stiri Android Si Noutati Lion – Noul Update Android 5.0 Pe Nexus 5

Lion – Noul Update Android 5.0 Pe Nexus 5

0

Lion – Noul Update Android 5.0

Deja au inceput sa curga pe internet detalii cu privire la posibilitatea ca noua versiune a sistemului de operare Android sa poarte numele de Lion. Initial se zvonea ca ar purta numai denumirea “L” dar este posibil ca intr-un final sa se respecte traditia si Google sa dea numele unui desert acestui nou update. Sau poate ca proiectul L este unul separat si nu are legatura cu Lion…

Si este foarte posibil daca ne gandim ca toate versiunile de Android de pana acum poarta denumirea unor produse dulci iar denumirea lor este in ordine alfabetica:

ddd Lion - Noul Update Android 5.0 Pe Nexus 5

Ice Cream (4.0), Jelly Bean (4.2) KitKat (4.4) si mai nou Lion (5.0)

Si se pare ca primul telefon ce va rula aceasta versiune de Android Lion va fi Nexus 5 varianta 2014 iar specificatiile sunt:

ss Lion - Noul Update Android 5.0 Pe Nexus 5

-Ecran quad HD – 1440×2560 px cu diagonala de 5.2 inci

-Procesor Snapdragon 805 ce ruleaza la 2.7 Ghz

-GPU Adreno 420

-Camera de 13 MP  capabila de captura UHD si secundara de 2MP

-3GB memorie RAM si 32 de stocare interna

Ramane de vazut daca va fi asa sau nu.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here