Acasă Stiri despre telefoane Premiera! Evolio Ofera Update De Android Pentru Onyx

Premiera! Evolio Ofera Update De Android Pentru Onyx

1

Premiera! Evolio Ofera Update De Andoid Pentru Onyx

Si spun premiera si nu gresesc deoarece cred ca au trecut ani de zile de cand firma Evolio nu a mai oferit vreun update de soft pentru tabletele sau telefoanele pe care le comercializeaza.

Astazi ofera in sfarsit un update la versiunea Android 4.4 KitKat pentru telefonul lor mobil Evolio Onyx.

Avantajele acestui update:

-Interfata mai prietenoasa, multitasking mai rapid, consum redus de memorie si baterie, cloud printing, Smart Control;

-Functii noi: Direct call si Flip to mute (sursa)

ft

Evolio Onyx este cel mai ieftin telefon mobil disponibil in oferta lor, oferta din care mai fac parte telefoanele Evolio Happy si Evolio X6. Aceste doua modele din urma nu beneficiaza de niciun update si probabil ca nici nu vor beneficia vreodata cu toate ca Evolio X6 este unul dintre cele mai performante si dotate telefoane oferite de vreun importator din Romania.

Daca ne uitam in oferta lor, vom vedea ca pe langa aceste 3 modele de telefoane mobile mai dispun si de peste 25 modele de tablete.

Din curiozitate, m-am uitat pe site-ul lor la sectiunea “suport” si am constatat ca din cele peste 25 de modele de tablete numai una dispunde de update de Android, acel update fiind lansat acum mai bine de 2 ani de zile.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Am probleme cu telefonul dupa ce am trecut la kitkat. Se inchide din senin. Chiar cand am peste 30% la baterie, mi se inchide. Il pun la incarcat si porneste de la 0%. E ciudat. Cred ca am sa revin la 4.2.2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.