Acasă Stiri Android Si Noutati Lipsa banilor? Telekom majoreaza preturile serviciilor in Romania

Lipsa banilor? Telekom majoreaza preturile serviciilor in Romania

0

Telekom majoreaza preturile serviciilor in Romania, asta se va intampla incepand cu data de 01.03.2020, relateaza europafm.ro.

Probabil ca vestea nu va fi pe placul abonatilor si tot la fel de probabil, cei mai suparati se vor porta catre alti operatori de telefonie mobila.

Conform sursei citate anterior, pentru clienții rezidențiali Telekom Romania, incepand cu data de 1 martie 2020, pretul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV și voce) și pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclus), adica 0,42 de euro (TVA inclus). Toți clienții rezidențiali Telekom Romania vor fi informați cu privire la aceste modificari, atat prin canale de informare electronice, cat și prin intermediul notificarilor transmise prin serviciile de curierat, precizează compania.

Mai fericiti sunt cei ce au servicii de telefonie fixa de la Telekom, majorarea nu se aplica pentru acestia, insa numai in cazul in care acest serviciu este singurul de care beneficiaza respectivii clienti.

Aceasta este cea de-a treia scumpire pe care Telekom o aplica într-un an clienților sai.

„În contextul creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicații, precum și pentru a asigura în continuare viabilitatea economică, compania Telekom Romania este nevoită să modifice condițiile de furnizare a serviciilor de comunicații electronice și să majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicații din portofoliul său. Această modificare este influențată și de creșterea costurilor în toate sectoarele de business, în peisajul economic actual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here