Acasă Tutoriale telefon 2020 Lista Aplicatiilor Cu Care Poti Face Root

Lista Aplicatiilor Cu Care Poti Face Root

61

Lista Aplicatiilor Cu Care Poti Face Root

Exista pe piata o gramada de aplicatii cu care poti face root deoarece procedura difera de la un model la altul. Difera in functie de tipul procesorului sau de versiunea sistemului de operare, in primul rand.

Am sa va arat in cele ce urmeaza lista completa a tuturor aplicatiilor cu care poti face root pe tablete/telefoane mobile cu Android cu link de download.

Lista este orientativa si puteti incerca numai daca sunteti siguri ca ati gasit varianta necesara modelului pe care il detineti.

Daca nu sunteti siguri, puteti lasa un comentariu in care sa-mi spuneti modelul de telefon/tableta pe care il detineti si am sa incerc sa va indic aplicatia corecta.

Atentie, recomand celor ce nu se pricep sa foloseasca beneficiile aduse de root numai pentru a dezinstala aplicatii de sistem sau sa instaleze aplicatii ce necesita root. In caz contrar, puteti afecta stabilitatea si buna functionare a sistemului de operare. 

Cel mai des accesul root se foloseste pentru a  instala un recovery personalizat cu ajutorul caruia puteti instala pe dispozitiv o versiune customizata a sistemului de operare.

Framaroot

Kingo root

BaiduRoot

Root Genius

Hisuite

Rom manager

Clockworkmod

SuperSU

Adb Run

Ioroot

Bin4ry

Eroot

Odin

CF-Root

Towelroot

TWRPManager 

Fastboot

Unlockroot 

Root kit

DingDong

 

61 COMENTARII

  1. Salut daca ai putea lăsa si un r de tel ar fi nemaipomenit nu toate aplicatiile fac treaba ar trebui altceva si numai tu e poti ajuta mult succes

  2. Salutare, am incercat toate aplicatiile de aici de pe site si nu a functionat nimic…simt ca o iau razna…Ma poti ajuta, te rog, cu un program,tutorial etc pentru a face root unei tablete lenovo tab 4 8 ( Lenovo TB-8504X ) ? Multumesc anticipat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here