Connect with us

Stiri despre telefoane

Nou in Romania, aplicatie de TV Online, iNES Live

Published

on

Nou in Romania, aplicatie de TV Online, iNES Live – Este alta platforma de televiziune prin intermediul unei aplicatii, concurenta pentru Sweet TV, Digi Online si lista poate continua, insa cele doua sunt mai cunoscute.

Asa cum ne asteptam si ne imaginam, nu este gratuita dar observ ca din ce in ce mai multe companii ofera astfel de serivii cu plata si cred ca este clar, acesta este viitorul, adica cel al televiziunii online, nu prin cablu.

Sunt disponibile mai multe pachete si am sa vi le prezint in cele ce urmeaza. Vedeti si preturile, numarul de posturi aferente si trageti singuri concluziile. Daca merita sau daca momentan este mai avantajoasa concurenta sau metoda traditionala, prin cablu.

Advertisement

  • Basic – 5 euro pe luna cu 76 canale TV incluse (vizionare pe 1 dispozitiv si inca unul suplimentar).
  • Plus – Costa 11 euro pe luna, sunt 100 de posturi ce pot fi vizionate pe 2 dispozitive si suplimentar pe inca unul.
  • Premium – 16 euro lunar pentru acces la 115 canale ce pot fi vizionate pe 3 dispozitive. Acesta este cel mai scump pachet.

Toate pot fi accesate prin iNES Smart, disponibila pentru descarcare din magazinele destinate dispozitivelor Smart TV, Media Player sau monitoarelor inteligente. Este compatibila cu sistemele de operare Google TV, Android TV (precum cele de la Sony, Philips si altii), Tizen (specific Samsung) si WebOS (specific LG Electronics).

Se pare ca nu sunt incluse canale ce fac parte din grupul Intact, adica Antena 1, 3, etc si nici cele ce sunt detinute de Clever, mai exact Prima TV, Prima News, Sport, etc. Da, ofera acces la Pro TV si TVR. Asa cum precizam anterior, contul pentru care platiti nu ofera acces decat pentru maxim 3 dispozitive pe care le asociati. Mai exact, nu puteti partaja cu prietenii sau cu toata familia, vecini, etc. ;).

Serviciul se poate folosi contra unui abonament lunar. Abonamentele iNES Live se concentreaza pe continut de inalta calitate, alegand cu grija canale de top, atat romanesti cat si internationale, si programe unice care aduc un plus in oferta curenta de pe piata. iNES Live prezinta trei variante de pachete TV, avand cel mai mult numar de canale HD si 4K intr-o platforma TV online.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des