Acasă Stiri Android Si Noutati Mari reduceri de pret si concurs pe Everbuying 2015 Brands Sale

Mari reduceri de pret si concurs pe Everbuying 2015 Brands Sale

8

Mari reduceri de pret si concurs pe Everbuying 2015 Brands Sale – Unul dintre cele mai mari magazine online ce comercializeaza si telefoane mobile, tablete, accesorii sau alte produse electronice a dat startul unei campanii interesante de reduceri, dar si unui concurs, campanie ce se desfasoara in perioada 15-30 iulie 2015! Oricine poate participa la acest concurs, chiar si cei din Romania.

Pentru a participa si tu la acest concurs, tot ce trebuie sa faci este sa dai share pe pagina ta personala de Facebook paginii lor de promotii, apasand butonul share. Copiati link-ul si il inserati pe pagina voastra!

tr Mari reduceri de pret si concurs pe Everbuying 2015 Brands Sale

 

Iata si ce putei castiga daca participati la acest concurs:

1 telefon Xiaomi Redmi Note

20 de acumulatoare Xiaomi Mobile Power Bank 10000 de mAh

50 buc –  Xiaomi Novel Portable USB Light

In partea a doua a acestei campanii, cei de la Everbuying au pregatit reduceri substantiale de pret pentru cateva categorii de produse: Pentru a vedea reducerile substantiale de pret, dati click pe casutele ce cuprind numele de brand.

awew Mari reduceri de pret si concurs pe Everbuying 2015 Brands Sale

In partea a treia a acestei campanii, gasiti alte reduceri interesante de pret pentru cateva dintre telefoanele mobile dar si pentru accesorii:

dst Mari reduceri de pret si concurs pe Everbuying 2015 Brands Sale

Toate reducerile aferente campaniei pot fi consultate AICI. Mult succes!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

8 COMENTARII

  1. Foarte simplu – cand apesi butonul de share, te va obliga sa-ti faci un cont. In cont, iti treci datele tale.. Vezi cat e de simplu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here