Mari reduceri de pret si concurs pe Everbuying 2015 Brands Sale – Unul dintre cele mai mari magazine online ce comercializeaza si telefoane mobile, tablete, accesorii sau alte produse electronice a dat startul unei campanii interesante de reduceri, dar si unui concurs, campanie ce se desfasoara in perioada 15-30 iulie 2015! Oricine poate participa la acest concurs, chiar si cei din Romania.

Pentru a participa si tu la acest concurs, tot ce trebuie sa faci este sa dai share pe pagina ta personala de Facebook paginii lor de promotii, apasand butonul share. Copiati link-ul si il inserati pe pagina voastra!

tr Mari reduceri de pret si concurs pe Everbuying 2015 Brands Sale

 

CITESTE SI:  Detalii despre Samsung Galaxy J8 si J8 Plus (2018)

Iata si ce putei castiga daca participati la acest concurs:

1 telefon Xiaomi Redmi Note

20 de acumulatoare Xiaomi Mobile Power Bank 10000 de mAh

50 buc –  Xiaomi Novel Portable USB Light

In partea a doua a acestei campanii, cei de la Everbuying au pregatit reduceri substantiale de pret pentru cateva categorii de produse: Pentru a vedea reducerile substantiale de pret, dati click pe casutele ce cuprind numele de brand.

awew Mari reduceri de pret si concurs pe Everbuying 2015 Brands Sale

In partea a treia a acestei campanii, gasiti alte reduceri interesante de pret pentru cateva dintre telefoanele mobile dar si pentru accesorii:

dst Mari reduceri de pret si concurs pe Everbuying 2015 Brands Sale

Toate reducerile aferente campaniei pot fi consultate AICI. Mult succes!

8 COMENTARII

  1. Foarte simplu – cand apesi butonul de share, te va obliga sa-ti faci un cont. In cont, iti treci datele tale.. Vezi cat e de simplu?

  2. Eu am deja cont facut acolo. Vizitand site-ul, nu am gasit nicio informatie legata de promotie. Am vazut-o doar in articol aici

  3. M-am lamurit acum. Asta se intampla cand nu ai rabdare sa se deruleze toate bannerele in slider :))

  4. Thank you for your sharing! You are automatically entered into our lucky draw! We will publish the winner list on July 31.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord