Hard Reset pe telefoanele cu meniu in limba chineza

Hard Reset pe telefoanele cu meniu in limba chineza – Am un articol in care va arat cum sa deblocati un telefon in caz ca ati uitat parola/codul de deblocare/modelul sau contul de Google asociat, articol ce are peste 1400 de comentarii si intrebari. In acest articol incerc sa raspund si sa dau solutii, dar sunt multe telefoane ce au meniul recovery in limba chineza, telefoane dar si tablete chinezesti dar si romanesti – Allview, Utok, E-Boda, Serioux, etc. Din pacate, nu cred ca vreun utilizator cunoaste aceasta limba si babeste sau prin presupuneri nu poti face nimic.

sdf

Din fericire, am gasit un clip care va arata cum puteti debloca un telefon sau o tableta cu meniul recovery in limba chineza in caz ca ati uitat parola/codul de deblocare/modelul sau contul de Google asociat.

Iata si clipul care sper sa va ajute:

Articolul continua dupa reclama:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=Tdc5SnSmx1I[/wpsm_video]

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Misiune indeplinita, ecranul lui Ulefone Future schimbat
More from Cosmin

Flashscore – Scoruri Live Direct Pe Telefon

Flashscore – Scoruri Live Direct Pe Telefon – Cele mai rapide și...
Citeste tot

3 Comentarii

  • GIULIA – nu stiu Chineza, imi pare rau, asta e si motivul pt. care am scris articolul. Mai cauta pe youtube, eventual dupa modelul telefonului tau.

  • Buna,am un ZTE Grand SII Lte, i-am dat o resetare la valorile din fabrica, iar acumToate aplicatiile imi apar in Chineza. I-am setat Engleza din Settings – Language, icoanele meniului sunt in engleza, dar cand deschid o aplicatie, scrisul e tot chinezesc…tastatura la fel, un mix de caractere latine si chinezesti… Cum pot scapa de Chineza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *