Acasă Stiri despre telefoane

Marius Moga face poza cu telefoanele Honor

0

Marius Moga face poza cu telefoanele Honor si devine ambasadorul acestui brand, unul recent reintrat pe piata din Romania. Si a reintrat cu o serie de telefoane interesante, apreciez in primul rand partea de design si preturile destul de ok, adica nu exagereaza.

L-au ales pe Marius Moga pentru imagine, “unul dintre cei mai avangardiști și vizionari creatori de conținut și comunități, producători și compozitori de muzică din România, Marius Moga. Împreună cu creatorul Marius Moga, HONOR promite o experiență premium pentru creatorii de conținut care folosesc tehnologia pentru a se redefini constant, a sparge tiparele și a comunica într-un mod out of the box.”

Toate bune si frumoase, numai ca exista o mica, mica problema. Imaginile atasate comunicatului de presa, nu sunt tocmai unele stralucite. Probabil ar fi trebuit sa lucreze si la acest aspect, pana la urma este vorba despre promovarea unor telefoane mobile care printre altele, au si camere foto. Si pozele ar trebui sa iasa cat mai bine, exemplar chiar!

Marius Moga honor

Daca va uitati sau mariti putin poza de mai jos, veti observa ca scrisul “Powered by Android” apare usor tremurat, probabil ca vedeta nu tinea fix telefonul in mana. Fotograful ar fi trebuit sa sesizeze asta si sa refaca instantaneul. Pe de alta parte, este posibil ca eu sa fiu cam pretentios, poate ca Honor a vrut sa iasa ceva cat mai natural, nimic retusat sau lucrat in Photoshop.

Moga Honor

Marius Moga tine in mana un Honor Magic 4PRO, este cel mai performant smartphone sub acest brand (pe care-l aduc in Romania). Telefon cu un design reusit, super performant, dar cu un decupaj mai mare in display. La ora actuala, acest terminal apare in oferta magazinului eMag si costa fix 5499 lei.

Se bazeaza pe procesorul Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm si pe 8GB memorie RAM. Le dorim colaborare indelungata si vanzari bune!

REVEDEȚI PREZENTAREA
Moga Honor
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
marius-moga-face-poza-cu-telefoanele-honorMarius Moga face poza cu telefoanele Honor si devine ambasadorul acestui brand, unul recent reintrat pe piata din Romania. Si a reintrat cu o serie de telefoane interesante, apreciez in primul rand partea de design si preturile destul de ok, adica nu exagereaza.L-au ales...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.