Acasă Stiri despre telefoane eMag da vouchere si de 500 lei reducere in Programul Rabla 2022

eMag da vouchere si de 500 lei reducere in Programul Rabla 2022

0

eMag da vouchere de 500 lei reducere in Programul Rabla 2022 pentru Electrocasnice si speram ca acest voucher sa nu se regaseasca in pretul produselor pe care participantii la acest program doresc sa si le achizitioneze. Sunt reducerile aplicate atunci cand predai un aparat electrocasnic vechi.

Maine este ultima zi de inscriere in program, trebuie accesat site-ul afm.ro si apoi sa se completeze informatii cerute de portal. Aparatele frigorifice iti aduc un voucher de 400 lei, masinile de spalat rufe, tot 400 lei, cele de spalat vase vin tot 400 lei voucher, 500 lei pentru laptopuri, 300 lei pentru tablete, 200 lei in cazul aspiratoarelor si 400 lei pentru uscatoare de rufe.

Rabla pentru electrocasnice la eMag

Suma finanţată de Autoritate se scade de catre comerciantul validat din valoarea totală a facturii echipamentelor achiziţionate prin program, iar diferenţa este suportată de către persoana fizică, din surse financiare proprii. Finanţarea nu poate depăşi 50% din valoarea echipamentelor comercializate prin program.

Rabla pentru electrocasnice la eMag

Noutatea programului aferent anului 2022 = romanii nu isi mai pot cumpara televizoare! Este ciudata alegerea organizatorilor, cei din Ministerul Mediului, Apelor Şi Padurilor, probabil ca televizoarele erau cele mai dorite.

Poate beneficia de finanţare solicitantul care este persoana fizica cu domiciliul în România, nu are obligaţii restante la bugetul de stat şi la bugetul local, are varsta de minimum 18 ani împliniţi în momentul înscrierii în aplicaţia informatica, se obligă să predea, în momentul achiziţionării unui EEE nou, un EEE uzat echivalent, din
aceeaşi categorie, respectiv: categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/ congelatoare, categoria aparate de aer condiţionat/aparate de aer condiţionat portabile, categoria maşini de spălat vase, categoria maşini de spălat rufe, categoria uscătoare de rufe, categoria aspiratoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.