baterie

Mercedes lanseaza o trotineta electrica, eScooter, cu pret accesibil

Mercedes lanseaza o trotineta electrica, eScooter, cu pret accesibil

Mercedes lanseaza o trotineta electrica si aceasta deja apare pe site-ul lor oficial. Putem vedea pretul si cam ce specificatii tehnice ne ofera. Nu este chiar o noutate, modelul eScooter fiind prezentat in 2019, dar atunci nefiind disponibila spre comercializare.

Mercedes lanseaza o trotineta electrica, eScooter, cu pret accesibil

Pretul este de 1072 euro si chiar daca la prima vedere poate parea destul de piperat in Romania si multi ar spune ca este numai o trotineta electrica, sa nu uitam ca poarta sigla Mercedes.

Apoi, stim si noi ca exista chiar si modele mult mai scumpe, acesta este motivul pentru care putem declara acest model ca fiind unul accesibil sau macar, destul de accesibil.

Mercedes eScooter este echipata cu lumini in fata si in spate, suport pentru numar de inmatriculare, ghidon telescopic reglabil pe inalțime, un motor de 500 de wati care asigura o viteza maxima de 20 km/h si o autonomie de aproximativ 25 km.

Printre dotari, mai enumaram ecranul digital si o aplicatie dedicata pentru smartphone, manere pliabile practice, suspensie pe ambele roti, far LED si frana spate cu tambur.

Trotineta este realizata in parteneriat cu firma Micro Mobility Systems AG si chiar ni se promite ca putem parcurge in jur de 5000 de km fara a avea nevoie de reparatii sau alte interventii tehnice din partea utilizatorului.

Disponibila numai in culoarea neagra, are o greutate de 13.5 kg, dimensiuni 105 x 52 x 108,5 cm. Desigur, celebra sigla nu lipseste si este amplasata in partea din fata.

sursa via