Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Microsoft Edge, aplicatie noua tip browser in Google Play

Published

on

Microsoft Edge, aplicatie noua tip browser in Google Play, una dintre multele de acest gen ce poate fi descarcata gratuit din magazinul oficial de aplicatii Android.

Sunt 3 categorii de browsere de internet, iata-le mai jos impreuna cu cateva pareri.

  • 1 – Cele preinstalate pe telefon
  • 2 – Cele mai putin cunoscute dar prezente in Google Play
  • 3 – Cele consacrate, Google Chrome, Opera, Firefox sau Dolphin

Personal, recomand a se folosi numai cele existente in categoria nr 3 sau eventual, cele din prima categorie. Mai exact, in cazul in care aveti un telefon produs de o companie de top, puteti folosi aplicatia de browser cu care vine telefonul. In caz contrar, recomand a se folosi Google Chrome sau Opera. Oricum, depine si aici de preferintele fiecarui utilizator.

Personal, nu folosesc totusi niciun browser din cele expuse mai sus, ma bazez pe Samsung Internet Browser, acesta poate fi descarcat din Google Play si instalat pe orice telefon, gasiti link de download la finalul articolului.

Advertisement

Microsoft Edge este o aplicatie de tip browser prospat aparuta in magazinul de aplicatii. Desi este in stadiul beta, em instalat-o si am testat-o. O gasesc totusi stabila si buna pentru a fi testata. Interfata este prietenoasa si seamana destul de mult cu Google Chrome.

Motorul de cautare prestabilit este Bing, poate fi insa schimbat rapid cu Google.

Iata cum arata aplicatia Microsoft Edge instalata pe un telefon cu Android:

Advertisement

Prima oara, putem alege sa ne conectam cu un anumit cont, insa putem sari peste acest pas. Apoi, intram in interfata principala si vedem cateva pagini de internet prestabilite. Asa cum se observa in ultima captura, Bing este motorul de cautare prestabilit.

Microsoft Edge

Microsoft Edge

Mai jos, vedem iarasi interfata principala, meniul aplicatiei si faptul ca putem naviga in mod privat cu usurinta.

Microsoft Edge

Microsoft Edge

Iata si zona de setari:

Microsoft Edge

Microsoft Edge

In concluzie, Microsoft Edge este un browser de internet mai mult decat ok si mai ales, unul de incredere. In cazul in care doriti sa-l instalati, o puteti face de aici. Aplicatia Samsung Internet Browser este AICI.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des