baterie

Mini sterilizator cu lumina UVC conectare USB pentru telefon

Mini sterilizator cu lumina UVC conectare USB pentru telefon

Mini sterilizator cu lumina UVC conectare USB pentru telefon – Este un mic dispozitiv care mi-a atras atentia de cum l-am vazut, un gadget destul de interesant. Nu stiu nici cat de practic este si nici cat de util, cert este ca producatorul ne spune ca este capabil sa elimine microbii.

Mini sterilizator cu lumina UVC conectare USB pentru telefon

Oferta am vazut-o pe un site de cosmetica (printr-o reclama pe FB) si dispozitivul este introdus in categoria “consumabile saloane COVID-19”. In specificatiile tehnice nu apare nicaieri scris ca ar fi capabil sa elimine acest coronavirus, dar stim ca acesta dispozitivele de sterilizare cu ultraviolete UV-C au efect impotriva acestui tip de virus.

Mini sterilizator cu lumina UVC conectare USB pentru telefon

Pe piata sunt mai multe modele, mai mici sau mai mari si cu preturi variate. Despre dispozitive de acest gen dar mai scumpe, am scris in acest articol.

Micutul gadget despre care discutam in acest articol, costa numai 99.99 lei si in cazul in care vreti sa aflati mai multe detalii, oferta este aici. Este un mic dispozitiv care se ataseaza telefonului mobil si lumina UVC emisa, ofera o rata de eliminare a microbilor ce ajunge pana la 99.99% in doar 5 secunde.

Descrierea produsului nu este chiar foarte clara, ma refer in special la partea de conectivitate. Ni se spune ca se poate atasa telefoanelor iPhone, dar are o conexiune USB Tip-C. Stim ca un iPhone are o conexiune lightning, probabil la asta se refera.

Sau poate ca exista in pachet un adaptor care sa-l faca sa fie compatibil si cu telefoanele Android. In orice caz, un astfel de adaptor/convertor costa in jur de 15 lei si poate fi cumparat din orice magazin de specialitate.

Micutul gadget are o aplicabilitate multipla, poate dezinfecta obiecte de dimensiuni mici, de la mastile chirurgicale sau jucarii si pana la elementele din interiorul masinii, laptop, telefonul mobil, monede, etc.