Acasă Stiri despre telefoane

Cele mai bune telefoane in 2021 conform EISA

2

Cele mai bune telefoane in 2021 conform EISA – Ca in fiecare vara, aceasta organizatie ne delecteaza cu o serie de topuri. Cele mai bune aparate foto, telefoane mobile, electronice auto, HI-Fi, Home Theatre, etc. Dar cum pe noi ne intrereseaza in special terminalele mobile, ne vom axa pe ele.

Pentru inceput, sa aflam cine este EISA! Asociația Expert Imaging and Sound este o comunitate ce reuneste in jur de 60 de reviste tehnologice, site-uri web și infulenceri  social media din 29 de tari.

Totul a inceput in 1982, cand cinci redactori sefi ai unor reviste europene de fotografie s-au reunit pentru a selecta „Camera anului”. Deci, fiind vorba despre experti, sa spunem ca putem merge pe “mana lor”. Anul acesta, au fost 5 categorii. Cel mai avansat telefon mobil, cel mai bun telefon mobil, multimedia smartphone, cel mai bun terminal pliabil si best buy smartphone.

Cele mai bune telefoane in 2021

1 – Cel mai avansat telefon mobil

Acest titlu este castigat de telefonul OPPO Find X3 PRO. Nu stiu daca este chiar cel mai avansat, probabil ca cei de la EISA au luat in calcul mai multe aspecte de au ajuns la aceasta concluzie.

Cert este ca acest telefon are un procesor Snapdragon 888, 12GB RAM, display AMOLED de 6.7inch si o camera foto principala de 50MP. Interesant este ca ofera un zoom de pana la 60X.

2 – Cel mai bun telefon mobil

Avansam poate la cea mai interesanta categorie si aflam ca cel mai bun telefon din lume in anul 2021 este un …. Apple iPhone 12 PRO MAX.

Cum nu ne prea pricepem sau nu prea discutam aici despre IOS si Apple, sa spunem ca le dam crezare. O fi cel mai bun, dar poate ca si cel mai scump.

3 – Multimedia smartphone

Era oarecum normal ca acest titlu sa mearga direct la Sony si poate ca este cea mai buna decizie. Este vorba despre un Xperia 1 III, primul telefon din lume cu display 4K si o rata de refresh de 120Hz.

Telefonul costa acum in jur de 6000 de lei, deloc ieftin. Cred ca este si cel mai bun telefon cu Android, unul lansat anul acesta. 12GB RAM, Snapdragon 888, display OLED, 1 miliard culori, 120Hz, HDR BT.2020. Restul detaliilor tehnice le gasiti pe net, sunt impresionante.

4 – Cel mai bun telefon pliabil

Nu cred ca le-a fost greu sa aleaga, nu prea sunt multe modele disponibile. Nu pot spune decat ca au mers pe un Huawei Mate X2, nu pe un Samsung. De altfel, Samsung nu apare la nicio categorie, o decizie destul de interesanta a membrilor EISA. Nici de Xiaomi nu se vorbeste…

5 – Best buy smartphone

Adica telefonul cel mai bun la capitolul calitate/performante/pret. El este TCL 20 PRO 5G, o alegere interesanta. Poate ca este un best buy, dar in Romania aceasta companie nu este extrem de prezenta si nici telefoanele nu sunt promovate foarte mult.

Acesta are un chipser Snapdragon 750G 5G (pe 8 nm), 6GB RAM, display curbat AMOLED, HDR10, FHD+ si 4 camere foto cu senzor principal de 48MP.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.