Acasă Tutoriale telefon 2020 In sfarsit, modul intunecat Facebook ajunge pe mobil, activare

In sfarsit, modul intunecat Facebook ajunge pe mobil, activare

5

In sfarsit, modul intunecat de la Facebook ajunge pe mobil, cred ca era ultima aplicatie importanta care nu punea la dispozitie utilizatorului un dark mode. Existau o serie de telefoane care permiteau asa ceva, insa fie era o customizare din partea producatorului, fie se activa din optiuni dezvoltator.

Acum, acest mod poate fi activat pe Facebook pentru aproape orice model de telefon (eu am testat pe 3 telefoane si nu au fost probleme). Inainte de a aparea default, am experimentat modul intunecat pe un Xiaomi Mi 10 Ultra. De data aceasta, ceea ce ofera Facebook pare a fi integrat mai ok si mai bine pus la punct.

Activare modul intunecat de la Facebook pe mobil

modul intunecat Facebook

Se activeaza simplu si cred ca este un mod benefic. Benefic si pentru ochii nostri, dar si pentru telefonul mobil, in special pentru cele cu display AMOLED. In mod clar, autonomia bateriei va avea de castigat (pixelii negri nu sunt iluminati si negrul este negru, nu gri). Este de discutat aici, negrul oferit de Facebook pare tot un gri. Iata cum se activeaza modul intunecat de la Facebook pe un telefon mobil.

-Pentru inceput, trebuie sa te asiguri ca ai aplicatia actualizata. Pentru a verifica asta, intra in Google Play, cauta aplicatia si vezi daca este disponibila o noua actualizare. De obicei, Facebook ofera update pentru aplicatie o data la cateva zile.

-Dupa ce ai actualizat aplicatia, o deschizi si apesi pe pictograma ce semnaleaza meniul de setari (am incercuit cu rosu). Acolo, cauti “setari si confidentialitate”. Dupa ce ai gasit aceasta optiune, o deschizi si in interior vei gasi scris “Mod intunecat”. Apesi si vei vedea ca sunt 3 optiuni. Activat, dezactivat sau foloseste setarile sistemului. Bifezi prima sau ultima varianta si gata, ai modul intunecat activat.

Citeste si activarea pentru Messenger, Instagram, Whatsapp.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here