Acasă Tutoriale telefon 2020 Instagram dark mode Android, cum se activeaza mod intunecat

Instagram dark mode Android, cum se activeaza mod intunecat

3

Instagram dark mode Android, cum se activeaza mod intunecat

Ieri va aratam cum sa activati modul acesta in cazul in care utilizati alicatia WhatsApp, astazi discutam putin despre o alta aplicatie populara.

Este din ce in ce mai populara in Romania, este un serviciu online de photo-sharing, video-sharing și in acelasi timp, o retea de socializare care ofera utilizatorilor posibilitatea sa încarce poze și clipuri video, apoi sa aplice diverse filtre digitale.

Nu in ultimul rand, este o concurenta intre utilizatori, “bataie” mare pe numarul de urmaritori (followers). Deci, sa discutam putin despre felul in care se activeaza popularul mod intunecat.

Este super simplu de data aceasta, in unele cazuri nu ai de facut decat sa actualizezi aplicatia din Google Play. Asa a functionat in cazul telefonului meu, unul care ruleaza Android 10. Am actualizat aplicatia si atat. 

Am mai observat ca nu exista vreo setare speciala in meniul aplicatiei, asa cum am intalnit in cazul WhatsApp sau Facebook Messenger. Dar, in momentul in care am setat toata tema telefonului meu pe modul deschis, si Instagram a afisat acest mod.

Instagram dark mode Android:

Deci, desi nu exista o setare specifica in aplicatie, aceasta se bazeaza pe tema telefonului tau, dar aplicatia trebuie actualizata la ultima versiune. Se actualizeaza de AICI.

Setarile aplicatiei Instagram:

Personal, cred ca era mult mai ok sa implementeze o setare speciala si sa poti alege modul pe care-l doresti, direct din aplicatie. Modul intunecat arata bine de data aceasta, nu ca cel implementat in WhatsApp, acesta avand mai mult o tenta de verde inchis.

Pana la ora actuala, majoritatea aplicatiilor populare au aceasta functie. De la YouTube, Instagram, Messenger si pana la Google Play. Asteptam si Facebook sa se alinieze.

3 COMENTARII

  1. Depinde acum, mie îmi place mai mult cea de la whatsapp si youtube ca nu sunt asa negre, la instagram si nu sunt singurul care o spune e oribil negrul ala, cea de la youtube mi se pare cea mai reusita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here