Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 Facebook Messenger si Dark Mode, inclusiv in Romania

Facebook Messenger si Dark Mode, inclusiv in Romania

6

Facebook Messenger si Dark Mode, probabil o veste buna pentru cei ce folosesc telefoane cu display AMOLED, dar si pentru utilizatorii care doresc o interfata mai intunecata.

Acest mod intunecat, este prezent din ce in ce mai des pe telefoanele noastre, producatorii integreaza in meniu o asemenea functie, diverse aplicatii primesc un astfel de update, este valabil si pentru launcherele (temele) disponibile in Google Play.

Dark Mode pe Facebook Messenger, poate fi acum activat mult mai usor, printr-o simpla atingere. Actualizarea este disponibila la nivel global, inclusiv in Romania. Si pana acum cei ce utilizau acest serviciu se puteau bucura de aceasta optiune, insa trebuiau sa faca anumite “artificii”.

In cazul in care folositi pe telefon acest serviciu de mesagerie oferit de Facebook si daca vreti modul intunecat, trebuie sa intrati in Google Play si sa actualizati aplicatia, o gasiti acolo sub denumirea de “Messenger – Text and Video Chat for Free” sau mai simplu, “Facebook Messenger”.

Apoi, o deschideti si pentru activarea “Dark Mode”, trebuie sa procedati in felul urmator:

  • In prima pagina care se deschide (interfata principala), apasati pe pictograma ce reprezinta avatarul vostru.
  • Se va deschide zona de setari a aplicatiei.
  • Aici, prima optiune este chiar “Dark Mode”. Pentru activare, apasati pe pictograma corespunzatoare.

Facebook Messenger si Dark Mode

Puteti vedea rezultatul, in captura de mai sus. Totul se va transforma in negru, scrisul va avea culoarea alba. Cred ca este o functie ok, mai ales noaptea sau in cazul in care folosim mult timp aceasta aplicatie.

Tot in acest meniu de setari, aveti la dispozitie si alte unelte pentru customizarea aplicatiei Facebook Messenger, poti schimba inclusiv sunetele notificarilor, puteti ascunde faptul ca sunteti activi, economizor de date mobile (imagini si video), activare conversatii secrete, setarile contului, etc.

Puteti chiar sa vizualizati ce modele de telefoane au fost asociate de-a lungul timpului in aceasta aplicatie.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here