Connect with us

Samsung lanseaza programul de reparatii pe cont propriu si permite utilizatorilor sa-si remedieze diversele probleme ce pot aparea in cazul unor modele de telefoane mobile si tablete. Acest program este oferit in parteneriat cu iFixit.

Presupun ca se adreseaza celor care au macar putine cunostinte in domeniu, nu cred ca toata lumea stie sau vrea sa desfaca un smartphone sau o tableta, sunt gadegturi destul de sensibile si o miscare gresita poate fi fatala.

Insa, initiativa este destul de buna si probabil ca vor fi doritori. Acestia vor putea cumpara de la iFixit diverse componente si unelte, porturi de alimentare USB, sticla pentru spate, chiar si ecrane. Daca veti intra pe site-ul ifixit.com, veti observa categoria Samsung si modelele care fac parte din program.

Samsung lanseaza programul de reparatii

Momentan nu sunt foarte multe si nici nu apare cea mai noua serie, adica Galaxy S22. Insa, daca aveti un S21, S21+, S21 Ultra, unul dintre modelele ce apartin gamei S20 sau tableta Galaxy Tab S7+, puteti sa intrati in platforma, sa consultati preturile componentelor si sa le comandati.

Samsung lanseaza programul de reparatii pe cont propriu

66USD costa kit-ul pentru a repara portul de incarcare, acest kit cuprinde si uneltele de care aveti nevoie. 190 USD va trebui sa platiti pentru display si baterie, 77 USD este pretul carcasei spate. Acestea sunt preturile pentru componentele lui S21+ si sunt valabile numai pentru piata din SUA.

Samsung lanseaza programul de reparatii pe cont propriu

Avantajul ar fi dat de prezenta componentelor originale, a sfaturilor pe care le primim de la experti si a uneltelor dedicate. Dar oricum, cine are curaj si vrea sa-si repare singur telefonul, poate sa o faca si acum, indiferent de model sau de producator. Si in Romania gasim tot felul de piese de schimb sau de accesorii, curaj sa fie!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *