Connect with us

Stiri despre telefoane

Motorola Edge 30 Fusion in lucru cu procesor Snapdragon 888+

Published

on

Motorola Edge 30 Fusion ar putea face parte in curand din noua generatie de telefoane performante a acestui producator, unul care apasa tare in ultima perioada pe pedala de acceleratie.

Recent, au prezentat primul telefon din lume cu senzor de 200 MP, un smartphone pentru cei ce vor performante la pret mic, dar si noul model pliabil. Se pare ca Motorola va prezenta si un Edge 30 Neo. Deci, sa spunem ca le merge aparent destul de bine.

Motorola Edge 30 Fusion

Fusion nu este un nume nou, la ei in portofoliu mai exista o serie de modele cu aceasta denumire, dar acesta ar urma sa fie peste toate. Se pare ca Edge 30 Fusion va avea un procesor SD888+, varf de gama al anului 2021. Acesta ofera performante foarte mari, dar la un pret mai mic in comparatie cu Gen 1.

Advertisement

Edge 30 Fusion

Nu este clar daca aceasta denumire va fi valabila pentru S30 PRO (deja lansat) in anumite regiuni sau daca discutam despre un telefon separat de acesta. Insa, conform sursei, specificatiile si aspectul lui Motorola Edge 30 Fusion nu ar fi diferite cu mult in comparatie cu cele ale modelului mentionat anterior.

Motorola Moto S30 Pro

Astfel, ar putea avea ecranul curbat cu rata de refresh de 144Hz, un OLED FHD+ cu diagonala de 6.55 inch. Incarcare la 68W pentru bateria de 4400 mAh, camera principala de 50MP cu stabilizare optica, 13MP ultrawide, 32MP selfie, difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Atmos. Cu siguranta, vom mai auzi detalii despre acest presupus Motorola Edge 30 Fusion, pare interesant.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des