baterie

Premiu surpriza la deschiderea magazinului Huawei Online Store

Premiu surpriza la deschiderea magazinului Huawei Online Store

Luna aceasta va aduce fanilor Huawei un nou magazin online, prilej cu care compania anunta o serie de promotii dar si multe premii surpriza. Cel mai valoros premiu este chiar telefonul Huawei Mate Xs, valoarea premiului acesta fiind de 10.999 lei.

Pe langa marele premiu, compania a anuntat si startul inscrierilor pentru obtinerea cupoanelor de reduceri, acestea au valori de 3000 de lei si pot fi folosite in cadrul noului magazin online, Huawei Online Store.

De precizat ca si acum produsele aflate sub acest brand puteau fi cumparate de pe site-ul oficial, dar esti redirectionat catre magazinele partenere. La ora actula, exista si HuaweiMobileStore.ro, insa acesta nu este decat o platforma partenera.

Premiu surpriza la deschiderea magazinului Huawei Online Store

Noul magazin online Huawei va integra toate categoriile de dispozitive proprii. Telefoane mobile, PC&tablete, wearables și audio, fiind special creat pentru a-i menține conectați in permanența pe consumatori la produsele proprii și la cele mai bune oferte Huawei.

Interesant ca toti cei care se inscriu la newsletter primesc automat un voucher de 100 de lei pe care-l pot folosi in interiorul noului magazin online. In comunicatul de presa se specifica si “clienții care își fac cont pe platformă primesc vouchere în valoare de 3.000 de lei pe care le pot folosi în magazin

Premiu surpriza la deschiderea magazinului Huawei Online Store

Se intelege ca toti cei care isi fac cont primesc vouchere in valoare de 3000 de lei. Pare o ofera foarte buna, am sa-i intreb despre ce este vorba mai exact si revin cu o editare a articolului. Mai aflam din comunicatul oficial:

Când un client recomandă o altă persoană pentru a-și crea cont în magazin, acesta cât și cel recomandat primesc vouchere suplimentare de 50 lei, iar cei care comentează pe paginile produselor magazinului sau postează review-uri în comunitatea Huawei despre experiențele avute cu produsele companiei primesc vouchere de 30 lei.