Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Navbar, aplicatie utila celor cu telefoane ce au tastele capacitive virtuale

Published

on

Asa cum probabil stiti, exista 2 tipuri de telefoane cu Android la ora actuala. Unele au tastele capacitive asezate la baza ecranului, adica sub display si unele au aceste taste virtuale, adica ele sunt integrate in sistemul de operare. Aceasta ultima solutie este adoptata probabil de catre producator pentru a economisi spatiu, insa cred ca este si o solutie mai ieftine.

Tot in cazul celor integrate in sistemul de operare cred ca este o solutie mai putin inspirata, ele “fura” oarecum spatiu de pe ecran si personal le consier mai incomode si chiar prefer varianta cu tastele capacitive asezate sub ecran, daca se poate si iluminate este si mai bine.

df

Pentru cei ce au tastele virtuale, adica integrate in sistemul de operare, exista mai multe aplicatii ce customizeaza si ofera diferite setari, una dintre ele si pe care eu o consider destul de buna (dar nu neaparat indispensabila), aplicatia se numeste Navbar Apps, are un rating destul de bun in Google Play, este si gratuita.

Advertisement

Este o aplicatie simpla si usor de folosit, vine desigur si cu cateva setari, setari pe care le vedeti in cele ce urmeaza.

Mai jos, vedem cum arata aplicatia in Google Play, permisiunile pe care trebuie sa le acordam si cum arata interfata principala a aplicatiei Navbar Apps.

 

Advertisement

Mai jos, vedem principalele setari si cum arata interfata aplicatiei si setarile disponibile. Practic, putem schimba culoarea de fundal a acestor taste virtuale, putem alege orice culoare sau putem seta ca aceste taste sa ia automat culoarea de baza a aplicatiei deschise de catre utilizator, putem alege cat de transparente sa fie culorile, putem afisa direct procentajul bateriei in cadrul tastelor virtuale sau putem afisa orice imagine acolo.

Leagat de capacitatea bateriei, mai jos vedeti cum este afisata aceasta si este practic vorba de o culoare mai deschisa ce arata cat de multa baterie mai avem, vedem asta chiar in zona tastelor virtuale, culoarea ceva mai deschisa indica capacitatea bateriei.

 

Advertisement

Mai sunt cateva setari pe care le veti descoperi cand veti instala aplicatia, o puteti descarca gratuit de AICI.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des