Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 O aplicatie buna! Tap Tap, portata de pe telefoanele cu Android 11

O aplicatie buna! Tap Tap, portata de pe telefoanele cu Android 11

9

Nu o vom descarca din Google Play, vom folosi o alta sursa de incredere si este vorba despre forumul xdadevelopers.com (link la final). Aplicatia functioneaza pe toate telefoanele cu Android si este portata de pe Android 11 (terminalele Google Pixel).

Nu aveti nevoie de root sau de alte cunostinte speciale. Ce anume poti face cu aplicatia Tap Tap? Este simplu, de fiecara data cand lovesti (de doua ori) usor cu degetul partea din spate a telefonului, acesta poate deschide o aplicatie sau o functie pe care tu o prestabilesti.

Eu deja am instalat-o pe un telefon cu Android 10 si functioneaza perfect. Nu are reclame si nu ne agaseaza cu notificari. Iata cum arata meniul aplicatiei Tap Tap si cum o puteti configura.

Dupa instalare, va trebui sa-i acordati permisiunea de a functiona peste alte aplicatii. Pentru asta, apasati pe prima optiune care apare “Accesibility Service”. O cautati in lista care se va deschide si porniti serviciul/bifati.

Aplicatia Tap Tap, galerie foto:

 • Va reintoarceti in aplicatie si incepeti sa o configurati, adica ce anume vreti sa se intample cand loviti usor spatele telefonului de 2 ori la rand.
 • Din sectiunea “Gesture”, selectati “Device Model” si alegeti intre Pixel 3 XL, Pixel 4 sau Pixel 4 XL. Eu l-am ales pe ultimul.
 • Dupa ce ati facut alegerea, reveniti la pagina anterioara si apasati pe “Actions”.
 • Veti vedea ca in partea de jos, scrie “+ Add Action”.
 • Cand apasam acolo ni se deschide o fereastra si trebuie sa alegem ce anume sa se intample cand ciocanim de doua ori spatele telefonului.
 • Putem deschide in acest fel orice aplicatie pe care o alegem, sa deschidem asistentul, camera foto, lanterna, sa facem o captura de ecran, sa revenim la pagina anterioara sau la meniul home, etc.
 • Dupa ce alegem actiunea dorita, va trebui sa o aducem in partea de sus. Observati ca deja in lista sunt cateva actiuni. Va trebui sa tinem apasat pe cea dorita si sa o ducem in partea de sus, adica sa fie prima.
 • Asta a fost tot, acum, tot ce trebuie sa faceti este sa loviti usor de doua ori spatele telefonului cu degetul si functia setata va fi executata!
 • Aplicatia Tap Tap se descarca de AICI in format apk.

9 COMENTARII

 1. La mine nu funcționează, am android 7 si din ce am citit ar trebui meargă ca minim e android 7.Am facut setările ca in poze si prima am pus screenshot si nu functioneaza.

  • Posibil, eu m-am luat ce zic cei de la Xda. Am vazut ca aplicatia beta 0.9 ultima are si triple tap si cel mai bine funcționează pe pixel 4 din ce am vazut pe youtube.

 2. Pt ca nu ma pot abtine ( 🙂 ) iar te contrazic putin sau mai degraba adaug info extras de pe gsmarena :

  “The way it works is still a mystery but it appears to be picking up the knock on the back via the accelerometer or gyroscope sensors”

  Deci este posibil ca la telefoanele midle sau low budget ce nu aveti acesti senzori sa nu va functioneze .

  Link : https://m.gsmarena.com/google_testing_new_back_doubletap_gesture_in_android_11_developer_preview-news-41648.php

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here