Acasă Aplicatii pentru telefoane Android NetGuard, opreste reclamele din jocuri sau aplicatii si salveaza trafic de date

NetGuard, opreste reclamele din jocuri sau aplicatii si salveaza trafic de date

3

NetGuard este o aplicatie gratuita ce nu necesita acces root si care va ajuta sa economisiti datele mobile consumate de aplicatii, prin dezactivearea permisiunii de a accesa internetul. Puteti dezactiva permisiunile atat pentru aplicatiile instalate de voi, cat si pentru cele de sistem. Aplicatia este usor de folosit, aspectul grafic fiind foarte intuitiv, activarea/dezactivarea conectiunii fiind posibila prin apasarea iconitei reprezentative. La prima deschidere a aplicatiei, ne va intampina un dialog ce ne avertizeaza in legatura cu conditiile de licenta. Le vom accepta, apoi pentru a porni aplicatia vom apasa pe comutatorul din coltul ecranului.

descărcare
Din nou, ne vor intampina 2 dialoguri ce ne vor solicita permisiunea de a creea o retea VPN sa controleze traficul dispozitivului. Vom permite aplicatiei sa creeze reteaua VPN iar in bara de notificari langa baterie, vom observa o cheita ce ne arata factul ca o retea VPN este folosita.

descărcare (1)
Avem 2 iconite, una pentru reteaua mobila si cealalta pentru retelele Wi-Fi, pe care le putem activa/ dezactiva individual pentru fiecare aplicatie.  Acum, doar apasam pe iconita corespunzatoare din dreptul aplicatiei pentru a dezactiva permisiunea la internet. Sunt 2 iconite, una pentru reteaua mobila si cealalta pentru retelele Wi-Fi.

Screenshot_2016-01-17-18-13-17
Apasam pe cele 3 puncte din coltul ecranului si selectam Setari, aici avem mai multe obtiuni, cum ar fi activarea Wi-Fi/Datelor doar cu ecranul pornit, Blocarea Wi-Fi/Date sau Gestionarea aplicatiilor de sistem (este necesar pentru a dezactiva permisiunea aplicatiilor de sistem).

descărcare (2)
Aplicatia NetGuard chiar ajuta la econimisirea datelor deoarece puteti bloca toate aplicatiile inafara de cele pe care vreti sa le folositi, evident 😉
Aplicatiile instalate pe dispozitivul vostru vor functiona normal, fara anomalii si este si o buna metoda de a scapa de reclamele din jocuri, daca le-ati oprit accesul la internet.
Aplicatia este compatibila doar cu Android 5.0+, pentru versiuni inferioare folositi Mobiwol: NoRoot Firewall.

3 COMENTARII

  1. E folositoare doar daca te joci ceva offline si vrei, de exemplu sa ai si notificarile de la fb active. Daca vrei sa te joci strict offline poti oricand sa dezactivezi manual datele/wifi-ul. Daca te joci ceva ce necesita conexiune la server nu cred ca poate filtra si sa opreasca doar reclamele si sa te lase sa accesezi serverul. Mi-ar placea sa ma contrazici, dar nu cred ca e posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here