Acasă Stiri despre telefoane

NO.1 D5+ este unul dintre cele mai ieftine ceasuri cu Android!

2

NO.1 D5+ este unul dintre cele mai ieftine ceasuri cu Android! – Daca pana de curand vorbeam de aceste ceasuri chinezesti si spuneam ca multe dintre ele au preturi destul de mici dar nici nu ruleaza pe o platforma stabila sau cunoscuta, iata ca de ceva vreme, producatorii au reusit sa instaleze si sistemul de operare Android pe ele si sa le doteze cu specificatii tehnice foarte bune.

Desigur ca nu ma refer la marii producatori, insa putem vorbi despre NO.1 ca despre un producator destul de important din China. De altfel, am testat si eu mai multe ceasuri de la ei si pot spune ca sunt destul de ok pentru preturile practicate.

NO.1 D5+ este un ceas destul de proaspat lansat de producator si acest model este unul destul de dotat, are sistem de operare Android dar si procesor puternic pentru un asemenea gadget. 

MTK6580 Quad Core la 1.3GHz este procesorul intalnit pe acest model, pe langa asta, ceasul NO.1 D5+ are si 1 GB RAM dar si 8 GB stocare interna, destul de mult pentru un asemenea dispozitiv. Personal am un ceas de la NO.1 cu Android si 4GB stocare plus 512 RAM, nu cred ca simt nevoia de mai mult.

Cu toate ca poti instala cam tot ce gasesti in Google Play, nu cred ca te vei bucura prea mult de continut deoarece vorbim totusi de un display destul de mic si incomod pana la urma pentru jocuri sau aplicatii.

Insa ele exista, pot fi puse si pe NO.1 D5+, as spune ca este mai importanta constructia, implementarea sistemului de operare si autonomia bateriei! 

Acest model costa destul de putin in cadrul magazinului everbuying.net, vorbim despre 109.99 dolari, mgazinul sustine chiar ca este vorba despre o reducere de pret in aceasta perioada si ca pretul real este de 124.99 USD.

df

Legat de specificatiile tehnice:

Procesor MTK6580 Quad Core

1Gb RAM

8GB stocare interna

Display de 1.3″ cu rezolutie 360 x 360 si afisaj rotund

Suport SIM si 3G

Baterie de 450 mAh

Functii smart intalnite pe majoritatea cesurilor si nu le mai enumar acum, insa important este ca exista acces la Google Play. Oferta completa si restul detaliilor pentru ceasul NO.1 D5+ pot fi vazute AICI.

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.