Acasă Stiri Android Si Noutati NO.1 D9 pregatit de catre companie, 2 versiuni disponibile

NO.1 D9 pregatit de catre companie, 2 versiuni disponibile

0

NO.1 D9 pregatit de catre companie, 2 versiuni disponibile insa nu sunt 2 versiuni finale. Este interesant ca producatorul a facut un sondaj pentru a vedea ce-si doresc potentialii clienti.

Despre compania NO.1 nu sunt multe de spus, au deja numeroase oferte in materie de ceasuri inteligente si bratari sport, multe dintre acestea au sosit si la androidro.ro, le gasim la vanzare si in oferta magazinelor din Romania.

Preturi corecte si pe masura dotarilor, design la moda si functionare ok.

Pregatesc acum un alt smartwatch, este vorba despre NO.1 D9. Daca nu ma insel, este primul ceas al lor dotat cu o curea metalica si pe deasupra, aceasta poate fi schimbata.

Carcasa este tot metalica, ecranul de data aceasta are o forma mai atipica fata de ceea ce stiam noi pana acum.

Ma astept sa coste in jur de 100 USD sau poate chiar mai putin, important este de mentionat ca acest ceas va avea sistem de operare Android. Observam si senzori pentru monitorizarea cardica si suport pentru cartele NanoSIM. Nu cred ca va avea protectie contra apei avand in vedere cureaua metalica.

Producatorul nu s-a hotarat insa asupra specificatiilor finale, in sondajul de care aminteam anterior, ei vor sa afle parerea utilizatorilor in legatura cu dotarile finale.

Versiunea 1 : 512MB RAM + 8GB ROM
Versiunea2 : 1GB RAM +16GB ROM (mai scump cu 10 USD)

Avand in vedere ca cel cu 1GB RAM va costa conform producatorului cu numai 10 USD mai mult, personal consider ca aceasta varianta ar fi cea mai ok. Ramane de vazut ce anume va decide producatorul.

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here