Acasă Stiri Android Si Noutati Si ceasurile inteligente No.1 sunt in Romania, tot la eMag!

Si ceasurile inteligente No.1 sunt in Romania, tot la eMag!

1

Si ceasurile inteligente No.1 sunt in Romania, tot la eMag! Si aduse tot de importatorii care au in oferte telefoanele chinezesti, in acest caz discutam despre ATU It.

De fapt, sunt destul de multe modele diferite in oferta magazinului eMag, exista si bratari fitness produse tot de catre No.1, nu lipsesc si cateva telefoane de tip rugged. In comparatie cu preturile din China, ofertele de la noi din tara sunt ceva mai piperate insa nu exagerat.

si ceasurile inteligente no.1 sunt in romania, tot la emag!

Spre exemplu, No.1 F1 (bratara fitness) costa la eMag 157 lei si la gearbest in jur de 115 lei, ceasul cu Android pe care l-am prezentat si eu aici (No.1 D7) lipseste pentru moment. Ori cei de la ATU It nu l-au importat deoarece ar fi ajuns la un pret cam mare (peste 500 lei), ori va aparea si el in oferta in functie de cat de bine merg vanzarile pentru restul ofertelor.

si ceasurile inteligente no.1 sunt in romania, tot la emag!

Am impresia ca este importanta si rata de retur a produselor, am observat totusi ca exista si cateva piese de schimb, ma refer in primul rand la curele.

DSC_0729 si ceasurile inteligente no.1 sunt in romania, tot la emag!

Daca veti da click aici, veti fi redirectionati catre intreaga categorie de pe androidro.ro, cea destinata ceasurilor inteligente No.1. Compania mi-a trimis de-a lungul timpului cateva modele spre review pe care le-am prezentat pe site, sunt gadgeturi ok si primiti pana la urma pentru ce platiti.

DSC_0304 si ceasurile inteligente no.1 sunt in romania, tot la emag!

Totusi, nu sunt deloc slabe calitativ, chinezii pot face si lucruri care sa “miroasa” macar putin a calitate. Modelele prezente in oferta eMag sunt urmatoarele:

  • No.1 F2 la 157 lei
  • No.1 G6 la 247 lei
  • No.1 G3 Plus la 377 lei
  • No.1 S9 la 327 lei
  • No.1 G5 la 247 lei
  • No.1 D3 la 157 lei

In caul in care sunteti interesati de ofertele acestea, le puteti accesa AICI. Pentru a compara preturile, puteti sa accesati si direct oferta din China, am lasat ca referinta produsele de pe gearbest.com deoarece sunt mai multe modele.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here