Noi reduceri la produsele Xiaomi pe everbuying.net – Produsele Xiaomi se vand de ceva vreme si in Romania fie ca vorbim despre telefoane, baterii externe, casti sau alte dispozitive electronice si m-am gandit ca cei ce au astfel de produse deja pot cumpara diverse accesorii la preturi reduse de pe everbuying.net, dar oferta este valabila si pentru cei ce doresc sa-si cumpere sub brand Xiaomi un telefon, o tableta, o pereche de casti, un acumulator extern sau alte produse aflate sub acest brand.

werwserewr Noi reduceri la produsele Xiaomi pe everbuying.net

Zilele acestea, puteti cumpara de pe everbuying.net toate aceste produse la preturi reduse chiar si la jumatate deoarece ei desfasoara o campanie in colaborare cu Xiaomi.

Astfel, va puteti achizitiona o baterie externa Xiaomi cu o capacitate de 10400 mah contre sumei de numai 15.99$, Xiaomi MI4 la jumatate de pret (53% reducere) adica 296 $, tableta Xiaomi Mipad de 7.9″la 248$ sau o pereche de casti de calitate contra sumei de 7.40$.

CITESTE SI:  Xiaomi Redmi S2 apare in Romania, iata pret la iHunt!

awer Noi reduceri la produsele Xiaomi pe everbuying.net

Oferta de pret este impartita pe categorii, de la diverse gadgeturi pentru birou sau bratari inteligente si pana la camere web, routere, batrii externe, telefoane sau tablete, toate originale si aflate sub brand Xiaomi.

Oferta completa pentru toate produsele poate fi accesata AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord