Acasă Stiri Android Si Noutati Noile Motorola G7 Power si G7 Plus in Romania, la Digi Mobil

Noile Motorola G7 Power si G7 Plus in Romania, la Digi Mobil

3

Motorola G7 Power si G7 Plus sunt telefoane cat se poate de “fierbinti”, ele au fost anuntate acum cateva zile. Iata ca cei de la Digi Mobil le si listeaza in oferta lor, un bun prilej de a cunoaste specificatiile tehnice si mai ales, preturile cu care se vand aceste telefoane in Romania.

Motorola G7 Power si G7 Plus au toate ingredientele pentru a putea fi declarate telefoane moderne. Un notch de tip “picatura de apa”, spate din sticla si un setup interesant al camerelor principale. Este adevarat ca la capitolul specificatii tehnice, aceste telefoane nu ne impresioneaza.

Dar, cand a reusit Motorola sa ne “dea pe spate” in ultimii ani? Motorola G7 Power are un pret de 899 lei, modelul putin mai performant costa in Romania (Digi Mobil), 1249 lei. Telefoanele apar cu statusul “in stoc”, insa cred ca numai pentru comenzile online.

Pot fi achizitionate impreuna cu abonamentele super accesibile marca Digi Mobil, dar asa cum precizam si in acest articol, preturile nu scad deloc, nu exista o oferta pentru ele. Este adevarat ca cei de la Digi Mobil nu au abonamente foarte scumpe si probabil, acesta este motivul pentru care nu exista reduceri semnificative.

motorola g7 power

Motorola G7 Power are un procesor de tip Snapdragon 632, display cu rezolutie HD, dar aparent un acumulator impresionant pentru un astfel de telefon, 5000 mAh. Are de suferit putin la capitolul dimensiuni, masoara in grosime nu mai putin de 9.3mm. Pretul intreg afisat de Digi Mobil este de 899 lei.

Iata specificatiile tehnice complete:

Motorola G7 Power

motorola g7 power

[aps_product_specs id=”63077″]

Motorola G7 Plus are un pret mai mare, este pana la urma un “Plus”. El costa in Romania, 1249 lei si este dotat cu un procesor Snapdragon 636, diagonala ecranului ramane neschimbata, dar creste rezolutia. Adopta acelasi design ca si versiunea mai accesibila, tot doua camere foto principale, dar scade capacitatea acumulatorului si apare un notch waterdrop.

Iata specificatiile tehnice complete:

Motorola G7 Plus

motorola g7 power

[aps_product_specs id=”63082″]

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here