Acasă Stiri Android Si Noutati Moto RAZR 2019 cu Android, tot mai aproape de realitate, VIDEO

Moto RAZR 2019 cu Android, tot mai aproape de realitate, VIDEO

1

Se tot discuta din ce in ce mai des despre un Moto RAZR 2019, au aparut deja cateva randari interesante, posibile specificatii tehnice si mai nou, un clip video! In 2004 cei de la Motorola lansau modelul RAZR V3, telefon (vezi foto) ce a devenit extrem de popular. Dar atunci, nu prea aveam de unde alege, oferta era inca mica si cam orice model ni se parea super atractiv.

moto razr 2019

Si tot in perioada respectiva, Motorola era un nume greu in acest domeniu. Din pacate, in 2019, situatia nu mai este atat de roz pentru acest producator. Daca cei de la Nokia au “reinviat” cateva modele ce faceau furori prin anii 2000, de ce sa nu incerce si Motorola?

Pana sa se intample asta, ramanem cu clipul video de mai jos:

Moto RAZR 2019 – concept video

Se cunoaste ca s-a lucrat destul de mult la acest clip video si mai ales la detalii. Este posibil ca cel ce a facut randarile, sa aiba mai multe informatii. Noi vedem un telefon pliabil ce ruleaza sistemul de operare Android.

moto razr 2019

Moto RAZR 2019 ar avea un display flexibil, pare a fi o solutie destul de practica pentru telefoanele pliabile. Mai mult decat atat, observam si un mic display frontal, probabil pe acesta vor fi afisate notificarile. Ramane de vazut daca toate aceste detalii vor prinde si contur, probabil ca telefonul va avea un oarecare succes.

 

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here