Connect with us

Stiri despre telefoane

Moto RAZR 2019 cu Android, tot mai aproape de realitate, VIDEO

Published

on

Se tot discuta din ce in ce mai des despre un Moto RAZR 2019, au aparut deja cateva randari interesante, posibile specificatii tehnice si mai nou, un clip video! In 2004 cei de la Motorola lansau modelul RAZR V3, telefon (vezi foto) ce a devenit extrem de popular. Dar atunci, nu prea aveam de unde alege, oferta era inca mica si cam orice model ni se parea super atractiv.

Moto RAZR 2019 cu Android, tot mai aproape de realitate, VIDEO

Si tot in perioada respectiva, Motorola era un nume greu in acest domeniu. Din pacate, in 2019, situatia nu mai este atat de roz pentru acest producator. Daca cei de la Nokia au “reinviat” cateva modele ce faceau furori prin anii 2000, de ce sa nu incerce si Motorola?

Pana sa se intample asta, ramanem cu clipul video de mai jos:

Advertisement

Moto RAZR 2019 – concept video

Se cunoaste ca s-a lucrat destul de mult la acest clip video si mai ales la detalii. Este posibil ca cel ce a facut randarile, sa aiba mai multe informatii. Noi vedem un telefon pliabil ce ruleaza sistemul de operare Android.

Moto RAZR 2019 cu Android, tot mai aproape de realitate, VIDEO

Moto RAZR 2019 ar avea un display flexibil, pare a fi o solutie destul de practica pentru telefoanele pliabile. Mai mult decat atat, observam si un mic display frontal, probabil pe acesta vor fi afisate notificarile. Ramane de vazut daca toate aceste detalii vor prinde si contur, probabil ca telefonul va avea un oarecare succes.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Costel

    februarie 9, 2019 at 15:36

    Ăsta îmi place ????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171